Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Ουρανό και τον Άρη από τον Ταύρο μονοπωλεί την ημέρα

Συντάκτης: Newsroom

3 Αυγούστου 2022 07:45

Κεραυνοβόλες νέες γνωριμίες ανανεώνουν συναισθήματα και προσωπική ζωή. Ενώ το εξάγωνο της Αφροδίτης ανεβάζει τη διάθεση

Τα ζώδια του νερού και της γης έχουν την ευκαιρία να φλερτάρουν. Καθώς το εξάγωνο της Αφροδίτης βοηθά για να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα ανεβάσουν την λίμπιντο στα ύψη.

Η προσωπική μας ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς επιδιώκουμε να περάσουμε όμορφα με πρόσωπα που αγαπάμε. Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και μας δίνουν την ευκαιρία να εκφράσουμε συναισθήματα που είναι έντονα. Ξαφνικές νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα εισβάλουν στη ζωή μας καλύπτοντας κάθε επιθυμία και ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα.

Η αίσθηση του αιφνιδιασμού απογειώνει το καρδιοχτύπι και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να αλλάξουμε ριζικά τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τις σχέσεις μας. Παράλληλα σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πιθανό να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις που αφορούν θέματα ακίνητης περιουσίας καθώς ξαφνικές προτάσεις μπορούν να μας αποφέρουν σημαντικά κέρδη.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό δίνοντας μας την δυνατότητα να απολαύσουμε την κοινωνική μας ζωή

Καθώς η εξωστρέφεια μας χαρακτηρίζει. Επιδιώκουμε να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να ανεβάσουν την ψυχολογία μας. Αφού είναι σημαντική η άποψη των άλλων. Απαραίτητο είναι να αυτοπροσδιοριζόμαστε και να βρούμε εσωτερική ισορροπία. ‘Ωστε να πιστέψουμε στον εαυτό μας χωρίς να είναι απαραίτητη η θετική στάση του περιβάλλοντός μας. Σε επίπεδο συνεργασιών μπορούμε να βρούμε την χρυσή τομή. Αρκεί να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει καθώς είναι εύκολο να μπούμε σε μία διαδικασία υποχωρητικότητας. Αργά ή γρήγορα θα έχει αντίθετα αποτελέσματα.

Τα ξημερώματα το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα δημιουργεί συνθήκες αυτοπεποίθησης και δυναμισμού. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν που θα μας δώσουν την ευκαιρία να περάσουμε μοναδικά. Αλλά και να καλύψουμε την ανάγκη για μία σταθερή σχέση στη ζωή μας.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε το βράδυ καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο. Εσωτερικές συγκρούσεις μπορεί να εκφραστούν στην προσωπική μας ζωή και να προκαλέσουν δυσαρέσκειας το ταίρι μας. Ας αφήσουμε στο περιθώριο την γκρίνια και τη μιζέρια και σε απολαύσουμε στιγμές τρυφερότητας και πάθους με τον άνθρωπο που έχουμε στη ζωή μας προστατεύοντας τη σχέση μας.

myastro