Αποκλειστικό! Χρυσή – Μαρκουλάκης: Βέρες στο δεξί

16 Δεκεμβρίου 2019 10:13

Μαρκουλ

Φουλ για γάμο πηγαίνουν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Χρυσή Βαρδινογιάννη, οι οποίοι μετά από ένα χρόνο σχέσης, όχι μόνο ξεπέρασαν τους σκοπέλους στη σχέση τους, αλλά είναι πιο καλά από ποτέ. Η σχέση του Κωνσνατίνου Μαρκουλάκη και της Χρυσής Βαρδινογιάννη, τις τελευταίες μέρες πήρε μια απρόσμενη τροπό. Απρόσμενη για τους υπόλοιπους, καθώς οι ίδιοι φαίνεται ότι είναι απόλυτα κατασταλαγμένοι και αποφασισμένοι για το τι θέλουν: Να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί.  Έτσι, δύο συναντήσεις, ήταν αυτές που έγραψαν το νέο κεφάλαιο στη σχέση τους, μια με τον πατέρα της Χρυσής και μια με τη μητέρα της…

Μαρκουλ

Το μυστικό δείπνο

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πριν από λίγες μέρες, ο Κωνσνατίνος Μαρκουλάκης και η Χρυσή Βαρδινογιάννη πέρασαν μαζί την πόρτα της έπαυλης του επιχειρηματία Γιώργου Βαρδινογιάννη, πατέρα της νύφης, στα βόρεια προάστεια. Εκεί, είχαν ένα δείπνο με τον επιχειρηματία, στο οποίο συζητήθηκαν πολλά, αλλά κυρ’ιως το μέλλον της σχέσης των δύο τους, ένα μέλλον το οποίο πλέον προδιαγράφεται με δαφήνεια και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στα σκαλιά της εκκλησίας. Τόσο ο ηθοποιός όσο και η κόρη του Γιώργου Βαρδινογιάννη είναι απόλυτα έτοιμοι για το δεύτερο στεφάνι (εκείνος ήταν παντρεμένος με την Έρση Ξενάκη κι εκείνη με το Νίνο) και το μόνο που απόμενε ήταν οι ανακοινώσεις και οι συζητήσεις με τις οικογένειες. Όπως λένε οι ίδιες πηγές, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, που λατρεύει τη Χρυσή, δεν έφερε καμία αντίρρηση στην απόφασή τους, όμως είχε μια μακρά και εκτεταμένη συζήτηση με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, στην οποία του είπε πολύ απλά ότι θέλει η κόρη του να είναι ευτυχισμένη. Κάτι που διέκρινε ότι και ο ηθοποιός θέλει και κατά συνέπεια δεν έχει κανέναν λόγο να “φρενάρει” αυτό το γάμο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης έχει εκτιμήσει πάρα πολύ όλο το προηγούμενο διάστημα το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έχει σταθεί πολύ διακριτικά απέναντι στη σχέση αυτή και την έχει προστατεύσει από τα ΜΜΕ, κάτι που αποτελεί πάγια επιθυμία της οικογένειας Βαρδινογιάννη: Να μην εκτίθεται η προσωπική της ζωή στη δημοσιότητα δηλαδή.

Το ζευγάρι απομένει να ρυθμίσει τις λεπτομέρειες του γάμου. Όπως λένε πληροφορίες από το στενό τους περιβάλλον, οι δύο τους δεν βιάζονται και θέλουν να γίνουν όλα ήρεμα, με το χρόνο τους και με τον τρόπο που οι ίδιοι επιθυμούν. Το μόνο βέβαιο είναι ότι και ο γάμος τους θα γίνει με τον ίδιο τρόπο που διεξάγεται όλη η σχέση τους: Διακριτικά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τους δικούς τους ανθρώπους στο πλευρό τους.

Μαρκουλ

Το πάρτι για τα γενέθλια της μητέρας της

Υπήρξε όμως και μια δεύτερη συνάντηση, σε διάστημα λίγων ημερών, η οποία δείχνει ακριβώς το ίδιο πράγμα: Πόσο αποφασισμένο είναι το ζευγάρι να επισημοποιήσει τη σχέση του. Μια συνάντηση του ηθοποιού με τη μητέρα της Χρυσής, Αγάπη Πολίτη.

Όλα έγιναν στο δείπνο που διοργάνωσε ο γνωστός επικοινωνιολόγος Στέλιος Καφαντάρης για την ονομαστική του εορτή. Ο επικοινωνιολόγος κάλεσε στο τραπέζι της γιορτής του διάσημους φίλους του, μεταξύ των οποίων ήταν η Φαίη Σκορδά,ο Άρης Καβατζίκης η Έλενα Χριστοπούλου, η Αγάπη Πολίτη, αλλά και η κόρη της, Χρυσή Βαρδινογιάννη, με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Το δείπνο εξελίχθηκε πολύ ευχάριστα, καθώς όλοι οι προσκεκλημένοι είχαν ευχάριστη διάθεση, διασκέδαζαν και φωτογραφίζονταν. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο εορταζόμενος, Στέλιος Καφαντάρης, με τη βοήθεια της Χρυσής Βαρδινογιάννη ετοίμασαν μια έκπληξη, με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας της δεύτερης, Αγάπης Πολίτη.

Οι παρευρισκόμενοι αιφνιδίασαν ευχάριστα την Αγάπη Πολίτη, όταν εμφανίστηκε στο τραπέζι μια τούρτα, ενώ όλοι της τραγουδούσαν το «Happy Birthday». Η Αγάπη Πολίτη, χαμογελαστή κι έχοντας δίπλα της τη Χρυσή Βαρδινογιάννη και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη έσβησε τα κεράκια κι αμέσως άρχισε να δέχεται τις ευχές από όλους τους καλεσμένους. Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Χρυσή Βαρδινογιάννη απεικονίζονται καθισμένοι δίπλα δίπλα να χαμογελούν ο ένας στον άλλο. Μπορεί το ζευγάρι προσπαθεί να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γεγονός που αποδεικνύεται και από το ότι οι δυο τους έχουν πραγματοποιήσει ελάχιστες κοινές δημόσιες εμφανίσεις, όμως αυτή ήταν για τους δύο τους μια πολύ ξεχωριστή μέρα.

Είμαστε, λοιπόν, σε αναμονή ανακοινώσεων για το γάμο.