Το τετράγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Υδροχόο κυριαρχεί σήμερα

Συντάκτης: Newsroom

7 Αυγούστου 2022 07:45

Το τετράγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Υδροχόο κυριαρχεί μέσα στην ημέρα επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού

Εμπόδια και δυσκολίες σε οικονομικό επίπεδο μας αποθαρρύνουν. Καθώς το τετράγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Υδροχόο κυριαρχεί σήμερα.

Δυσκολίες και εμπόδια σε οικονομικές υποθέσεις έρχονται στην επιφάνεια. Και δεν μας επιτρέπουν να κινηθούμε με τον τρόπο που επιθυμούμε. Πιθανό είναι να νιώσουμε απογοήτευση καθώς τα ζητήματα που μας απασχολούν δεν εξελίσσονται όπως περιμένουμε.

Όμως καλό είναι να θυμόμαστε πως δοκιμάζεται η επιμονή και η υπομονή μας. Γι’ αυτό και δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε τις προσπάθειές μας. Οικονομικοί περιορισμοί κάνουν την εμφάνισή τους και επηρεάζουν άμεσα στόχους και φιλοδοξίες μας. Προσοχή σε σκληρές συμπεριφορές και δυσαρέσκεια που μπορεί άμεσα να επηρεάσουν σχέσεις που είναι καταλυτικές για εμάς.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες βοηθά να βρούμε διεξόδους καταφεύγοντας στην προσωπική μας ζωή. Είναι προτιμότερο να απολαύσουμε στιγμές έντονου ρομαντισμού και τρυφερότητας με το ταίρι μας. Γιατί θα μας βοηθήσουν να απαλλαγούμε από το άγχος και την κατήφεια. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν την φαντασία και τον αισθησιασμό. Καλό είναι όμως να κρατήσουμε μικρό καλάθι. Καθώς η ανάγκη να εξιδανικεύουμε πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να οδηγήσει σε λάθος επιλογές.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη δίνοντας μας την ευκαιρία να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που μπορεί να βιώνουμε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση

Μετά τα μεσάνυχτα το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από την Παρθένο δεν μας επιτρέπει να επικοινωνήσουμε με αμεσότητα σκέψεις και συναισθήματα. Οι συνθήκες βελτιώνονται νωρίς το πρωί καθώς σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Κριό που βοηθά να κρατήσουμε τον δυναμισμό και τη θετική μας σκέψη στα ύψη. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις από το εξωτερικό που θα ανοίξουν νέες επαγγελματικές διαδρομές μπροστά μας. Όταν μπορούμε αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα που μας δίνεται με γνώμονα την προσωπική μας εξέλιξη και τους μελλοντικούς μας στόχους.

Το βράδυ το τρίγωνο του Ήλιου από τον Λέοντα με την Σελήνη στον Τοξότη ενισχύει την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά για τον εαυτό μας. Στρέφουμε την προσοχή μας στην προσωπική μας ζωή. Ενώ αντιλαμβανόμαστε πως το πρόσωπο που έχουμε στο πλευρό μας κατανοεί κάθε βαθύτερη ανάγκη και επιθυμία. Γιατί η επικοινωνία και η συνεννόηση είναι σημεία – κλειδιά για την σχέση. Αφού μας δίνουν την δυνατότητα να προχωρήσουμε απρόσκοπτα σε μία κοινή πορεία που ικανοποιεί και τους δυο. Διασκέδαση, πάθος και αισθησιασμός απογειώνουν τη διάθεσή μας και προσφέρουν χαρά χωρίς όρια.

myastro