Η Γκουέν Στεφάνι φόρεσε φόρεμα «Βασίλης Ζούλιας» στον τελικό του αμερικανικού «The Voice»

19 Δεκεμβρίου 2019 13:54

Γκουέν

Με μια υπέροχη δημιουργία του Βασίλη Ζούλια, εμφανίστηκε στον χθεσινό τελικό του αμερικανικού «The Voice» η διάσημη τραγουδίστρια Γκουέν Στεφάνι.
Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα με παγιέτες και ανοιχτή πλάτη, στο οποίο η τραγουδίστρια πρόσθεσε μία ζώνη με ασημένιο φιόγκο. Η Γκουέν Στεφάνι, η οποία είναι μία από τους κριτές του talent show, έλαμπε μέσα στο πανέμορφο φόρεμά της, ενώ δημοσίευσε πολλά στόρι στο προφίλ της στο instagram. Όταν ο Βασίλης Ζούλιας είδε την τραγουδίστρια των No Doubt με το φόρεμά του έκανε ανάρτηση. Δήλωσε ενθουσιασμένος για την επιλογή της να φορέσει δικιά του δημιουργία στον τελικό του «The Voice». Συγκεκριμένα ο σχεδιαστής ανέβασε ένα απόσπασμα από τον τελικό, όπου βλέπουμε την Γκουέν να τραγουδά φορώντας τη δημιουργία του, γράφοντας: «Είμαι χαρούμενος που βλέπω την Γκουέν Στεφάνι να φορά το φόρεμά μου στον τελικό του The Voice απόψε!! Είμαι τόσο ευτυχισμένος που μπορώ να ουρλιάξω».

Το συγκεκριμένο φόρεμα του καταξιωμένου Έλληνα σχεδιαστή μόδας, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης στο «Πρωινό», το είχε φορέσει και Φαίη Σκορδά, όταν είχε φιλοξενήσει τον Βασίλη Ζούλια στην εκπομπή της, πέρυσι τον Νοέμβριο.

Εκτός από πολύ πετυχημένη καλλιτέχνιδα, η Γκουέν Στεφάνι είναι και ένα διεθνώς αναγνωρισμένο fashion icon. Να θυμίσουμε ότι πριν από δύο χρόνια, η Γκουέν Στεφάνι φόρεσε δημιουργία της Celia Kritharioti σε αμερικανικό σόου, κλέβοντας την παράσταση.