Άπιστος Spoiler: κανείς δεν γνωρίζει ότι η Ντερίν μπορεί να περπατήσει

Συντάκτης: Newsroom

14 Αυγούστου 2022 08:40

Άπιστος Spoiler: κανείς δεν γνωρίζει ότι η Ντερίν μπορεί να περπατήσει

Τα επόμενα επεισόδια της σειράς Άπιστος αναμένεται να έχουν ραγδαίες εξελίξεις για τη ζωή της Ασιγιά, Η Ντερίν που τελικά δεν αναγνωρίζει την βοήθεια που της έδωσε και συνεχίζει να δολοπλοκεί εναντίον της

Όπως σας έχουμε γράψει η Ντερίν και η Ασιγιά έχουν έναν πολύ έντονο καυγά μέσα στο αυτοκίνητο. Με αποτέλεσμα η Ντερίν να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να πέσουν σε έναν γκρεμό στη σειρά Άπιστος. Όταν τις βρίσκουν είναι σε άσχημη κατάσταση και η Ντερίν μένει ανάπηρη.

Αυτό που δεν γνωρίζει κανείς ακόμη είναι ότι μετά από λίγο καιρό μπορεί να ξαναπερπατήσει. Δεν το αποκαλύπτει για να μην φύγει ο Βολκάν από δίπλα της. Ξέρει πως όσο είναι σε αυτή την κατάσταση όλοι την θεωρούν ανήμπορη και ο Βολκάν δεν θα της ζητήσει διαζύγιο για να τρέξει στην Ασιγιά.

Η κατάσταση αυτή εξυπηρετεί τα επόμενα σχέδιά της γιατί γνωρίζει ότι δεν έχει ξεμπερδέψει ακόμη με την Ασιγιά. Μπορεί να πήρε τον γιο της και να εγκαταστάθηκαν στην Κωνσταντινούπολη. Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Πρέπει να πληρώσει για το διαζύγιο που ζητά ο Βολκάν και ο διασυρμός της δεν της φτάνει.

Η Ασιγιά και ο Αλί δεν μπορούν να ζήσουν ήσυχα στην Κωνσταντινούπολη. Ο Αλί δεν έχει κανέναν φίλο εκεί και του λείπει πολύ το σπίτι τους στη Ραιδεστό. Έτσι αποφασίζουν μετά από λίγο καιρό να επιστρέψουν. Ο Βολκάν δεν είναι και τόσο ευχαριστημένος με αυτήν την απόφαση αφού ξυπνά τα νεύρα της Ντερίν και δεν γνωρίζει την επόμενη κίνησή της.

Η δουλειά της στο νοσοκομείο είναι ακόμη κενή οπότε νομίζει πως είναι καλύτερο να την προλάβει πριν την δώσουν σε άλλο γιατρό. Αυτό που δεν περιμένει είναι ότι η Ντερίν έχει βάλει σε εφαρμογή το επόμενο σχέδιό της. Ζητά από τον πατέρα της να της αγοράσει ένα νέο σπίτι για να μετακομίσει με την κόρη της. Κι από εκεί να οργανώσει καλύτερα την εκδίκησή της.