Μπακοδήμου για Νομικού – Λιάγκα: «Μπορεί να είναι διαφημιστικό κόλπο όπως η συμφιλίωση Τσιμτσιλή – Καινούργιου»

Συντάκτης: Newsroom

24 Σεπτεμβρίου 2022 15:43

Μπακοδήμου για Νομικού – Λιάγκα: «Μπορεί να είναι διαφημιστικό κόλπο όπως η συμφιλίωση Τσιμτσιλή – Καινούργιου»

Η είδηση που μονοπωλεί σήμερα το ενδιαφέρον όλων των τηλεοπτικών εκπομπών δεν είναι άλλη από την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το «Πρωινό».

Με το συγκεκριμένο θέμα ασχολήθηκε και η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, «Γειά σου».

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας ανέφερε πως δεν υπήρξε σύγκρουση ανάμεσα στους δυο παρουσιαστές και πως η Δούκισσα Νομικού είχε προτάσεις από το κανάλι να κάνει και άλλα πράγματα στην εκπομπή τα οποία όμως αρνήθηκε. Από την άλλη, η Μαριλού Ρεπαπή εξέφρασε την άποψη πως ίσως η απόφαση της Δούκισσας Νομικού να οφείλεται σε κάτι πιο εσωτερικό της.

Τελευταία όμως τον λόγο πήρε η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου η οποία έδωσε μια άλλη εκδοχή:

«Εγώ αφήνω ένα παραθυράκι ότι μπορεί να εμφανιστεί τη Δευτέρα και όλο αυτό να είναι ένα πολύ ωραίο διαφημιστικό όπως τσακώθηκε η Σταματίνα με την Καινούργιου και όλως τυχαίως τα βρήκαν τη μέρα που έκανε πρεμιέρα η Φαίη… Πάντα πιάνουν αυτά» είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

Δούκισσα Νομικού: Μένει, τελικά, στο «Πρωινό»!

Αλλαγή δεδομένων στο «Πρωινό» αναφορικά με τη Δούκισσα Νομικού, η οποία φαίνεται πως τελικά θα παραμείνει στην εκπομπή αν και όλα έδειχναν ότι ήταν αποφασισμένη να αποχωρήσει!

Η παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού είχε ξεκαθαρίσει την πρόθεσή της να σταματήσει τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα και το «Πρωινό» έπειτα από μόλις δεκατέσσερις ημέρες, που ήταν πολύ δύσκολες για εκείνη.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 κινητοποιήθηκαν άμεσα και συζήτησαν ανοιχτά μαζί της. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως κατάφεραν να τη μεταπείσουν και έτσι θα συνεχίσει κανονικά στην πρωινή εκπομπή.

Οι φήμες φούντωσαν χθες όταν δεν εμφανίστηκε στο πλατό με αποτέλεσμα να υποθέσουν οι περισσότεροι ότι αποχωρεί, ενώ γινόταν λόγος για σύγκρουση με τον Λιάγκα.

Παράλληλα, υπήρχαν πληροφορίες για διακοπή της συνεργασίας της με την εκπομπή και απασχόλησή της σε άλλο πρόγραμμα του καναλιού.

Η παρουσιάστρια αρχικά ήταν ανένδοτη στο να αποχωρήσει. Εντούτοις φαίνεται πως άλλαξε γνώμη έπειτα από την κουβέντα που είχε με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1.

Πάντως, πηγές αναφέρουν ότι κατάφερε να εξασφαλίσει κάποια ανταλλάγματα και μάλιστα γίνεται λόγος για μεγάλες αλλαγές από τη Δευτέρα όταν το «Πρωινό» βγει και πάλι στον «αέρα».

Το Σαββατοκύριακο, ωστόσο, θα είναι κρίσιμο για την οριστική απόφαση της Νομικού και από το κανάλι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να διασφαλίσουν πως δεν θα φύγει καθώς θέλουν να την κρατήσουν στο πόστο της.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Παρασκευής, η Νομικού απουσίαζε από τη θέση της, με τον Λιάγκα να ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό ότι είχε μία άλλη επαγγελματική υποχρέωση.

«Να πούμε ότι σήμερα δεν θα είναι το Δουκισσάκι μαζί μας. Έχει μία επαγγελματική υποχρέωση. Πάμε να ξεκινήσουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tv-24.gr η Νομικού μετά από λίγες ημέρες στο πλευρό του Λιάγκα επρόκειτο να αποδεσμευτεί από την πρωινή εκπομπή αλλά όχι όμως από το κανάλι.

Πλέον, άπαντες αναμένουν τις εξελίξεις από τη Δευτέρα οπότε και εκτιμάται ότι θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.