ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ… ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΚΑΚΗ: ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΛΑΡΓΟΣ για την κόρη του Mr. Jumbo

17 Ιανουαρίου 2020 19:12

 

Ευτυχισμένες στιγμές βιώνει ο «Mr. Jumbo» Απόστολος Βακάκης, ο οποίος πλέον έχει κάθε λόγο να γελάει. Όπως είναι γνωστό, ο πασίγνωστος επιχειρηματίας κρατάει στην αγκαλιά την εγγονή του, καρπό του έρωτα της κόρης του Χριστίνας με τον εφοπλιστή Βασίλη Μιχαήλ, αλλά περιμένει τον ερχομό και του δεύτερου εγγονιού του!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η κόρη του Απόστολου Βακάκη, Σοφία, διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και σύντομα θα γίνει μανούλα, φέρνοντας με το νέο έτος και το νέο μέλος της οικογένειας. Η Σοφία θα γεννήσει την κορούλα της, την καρπό του έρωτά της με τον γνωστό εφοπλιστή Πασχάλη Διαμαντίδη, γιο του Διαμαντή Διαμαντίδη.
Το ζευγάρι που κρατά πολύ χαμηλούς τόνους στη σχέση του κατάφερε όλους αυτούς τους μήνες να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την εγκυμοσύνη της Σοφίας, αλλά τώρα οι δυο τους έχουν μπει στην τελική ευθεία για τον ερχομό της κόρης τους. Λογικό είναι λοιπόν στο σπίτι του Mr. Jumbo να υπάρχουν γέλια και χαρές αλλά και ανυπομονησία να κρατήσει στην αγκαλιά του και το δεύτερο εγγονάκι του.
Η Σοφία Βακάκη και ο Πασχάλης Διαμαντίδης αναμένεται να κάνουν άμεσα τον πολιτικό γάμο τους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο θρησκευτικός γάμος τους θα γίνει το καλοκαίρι. Μπορεί να μη λένε τίποτα, αλλά το πιο πιθανό είναι στον Αστέρα Βουλιαγμένης όπου άλλωστε η οικογένεια του γαμπρού έχει αποκτήσει τέσσερα οικόπεδα-φιλέτα. Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία χρόνια, αλλά για την προσωπική τους δεν έχει δημοσιοποιηθεί τίποτα. Κι αυτό γιατί και οι δύο φροντίζουν να αποφεύγουν τα φώτα. Η σχέση τους έγινε γνωστή… έτσι ξαφνικά το καλοκαίρι του 2017. Χωρίς να γνωρίζει κανείς τίποτα, εμφανίστηκαν μαζί σε γάμο στη Μύκονο και αιφνιδίασαν ακόμη και καλούς τους φίλους που δεν γνώριζαν τίποτα. Εκεί λοιπόν έγιναν και τα… αποκαλυπτήρια της σχέσης τους. Υπήρχαν κάποιες φήμες στα εφοπλιστικά πηγαδάκια ότι κάτι έτρεχε μεταξύ τους, όμως κανείς δεν ήξερε τίποτα περισσότερο μέχρι που έγινε η κοινή εμφάνισή τους στη Μύκονο.
Η Σοφία και η Χριστίνα Βακάκη βρίσκονται στο πλευρό του πατέρα τους στις επιχειρήσεις. Η Σοφία έχει πιο ενεργό ρόλο και μάλιστα ο πατέρας της την είχε παρουσιάσει στους θεσμικούς επενδυτές, όταν, ως επικεφαλής του ομίλου, ο Απόστολος Βακάκης τους είπε πως «σας έφερα την κόρη μου για να δει τι περνάω με εσάς».
Ήταν στην ουσία το βάπτισμα πυρός για την κόρη του μπροστά σε ένα απαιτητικό κοινό, όπως είναι οι αναλυτές των τραπεζών και των χρηματιστηριακών εταιρειών. Βέβαια η Σοφία Βακάκη έχει ξεκινήσει να εργάζεται για την εταιρεία εδώ και αρκετά χρόνια. Και προφανώς ο επιχειρηματίας έχει αποφασίσει να της δώσει τα κλειδιά της αυτοκρατορίας όταν εκείνος αποφασίσει να αποχωρήσει.
Όμως στο πλευρό του πατέρα βρίσκεται πια και η Χριστίνα Βακάκη, η οποία έσπευσε κοντά του μετα τον χαμό του αδελφού της, αφήνοντας το Μαϊάμι, όπου σπούδασε και ασχολούνταν με την μαγειρική. Μετά τον θάνατο του γιου του, ο Βακάκης μοίρασε το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του στις δύο κόρες του, προκειμένου να ζήσουν τη ζωή που θέλουν. Κι εκείνες αποφάσισαν να είναι δίπλα στον πατέρα τους.

Ο Πασχάλης, ο Αστέρας και τα τάνκερ!

Ο Πασχάλης Διαμαντίδης είναι ο γιος του εφοπλιστή, Διαμαντή Διαμαντίδη του χαμηλών τόνων πλοιοκτήτη, που εκτός από τη ναυτιλία έχει πολλές φορές στο παρελθόν προσελκύσει τα βλέμματα λόγω των εντυπωσιακών κινήσεων του και στη αγορά ακινήτων. Άλλωστε, είναι ο πρώτος που έσπευσε να εξασφαλίσει 4 οικόπεδα για σουίτες στιν Αστέρα Βουλιαγμένης. Όμως και ο Διαμαντίδης τζούνιορ αποδεικνύεται πολύ «δυνατός παίκτης» στον χώρο της ναυτιλίας.
Ο υιός Διαμαντίδης ασχολείται ενεργά με τις ναυτιλιακές της οικογένειας Marmaras Navigation και Delta Tankers, και κατά τις πληροφορίες, αποφάσισε να προχωρήσει στο επόμενο βήμα, δοκιμάζοντας τις δικές του δυνάμεις στον κλάδο. H Velos Tankers, με έδρα στα νησιά Μάρσαλ, σύμφωνα με την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, έλαβε το πράσινο φως στις 22 Ιουλίου 2019, για την εγκατάσταση γραφείου ή υποκαταστήματος στην Ελλάδα και εισήλθε δυναμικά στην αγορά εξαγοράζοντας, όπως αναφέρουν ναυλομεσίτες, δύο δεξαμενόπλοια μεταφοράς παραγώγων πετρελαίου. Πρόκειται για τα δύο τάνκερ MR χωρητικότητας 50,000-dwt Atlantic Aquarius και Atlantic Leo, κατασκευής 2008, τα οποία πούλησε, όπως ανέφερε σε ανακοίνωση της, η Diamond S Shipping (των Β. Μαρινάκη και W. Ross), στα μέσα Αυγούστου, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το όνομα του αγοραστή ή το ποσό της εξαγοράς. Οι εκτιμήσεις των ναυλομεσιτών κάνουν λόγο για τίμημα πέριξ των 16 εκατ. δολαρίων.
Η άλλη ναυτιλιακή της οικογένειας Διαμαντίδη που δραστηριοποιείται στην αγορά των τάνκερ, διαθέτει στόλο με μεγαλύτερης χωρητικότητας δεξαμενόπλοια και εμφανίζεται ιδιαίτερα δραστήρια στην αγορά μεταχειρισμένων πλοίων, αναζητώντας ευκαιρίες στον κλάδο.