Sophia Myles: Αποκάλυψε πως ο πατέρας της πέθανε από τον ιό!

23 Μαρτίου 2020 13:00

Μάιλς

Τα κρούσματα από τον κορονοϊό αυξάνονται συνεχώς όπως και τα θύματά του που τελικά καταλήγουν. Αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που οι ειδικοί, σε παγκόσμιο επίπεδο συνιστούν να μένουμε σπίτια μας, για να προστατέψουμε δηλαδή τους εαυτούς μας αλλά και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.
Δεν είναι μάλιστα λίγοι οι celebrities τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό που είτε έχουν προσβληθεί από τον ιό οι ίδιοι είτε κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο.
Χθές, μέσα από το twitter η διάσημη ηθοποιός του Hollywood και πρωταγωνίστρια της ταινίας Transformers, Sophia Myles αποκάλυψε πως ο πατέρας της που νόσησε από τον κορονοϊό δεν τα κατάφερε τελικά και κατέληξε σε ηλικία 67 ετών.
Η 40χρονη ηθοποιός ανέβασε μια συγκινητική φωτογραφία από το νοσοκομείο, όπου βρισκόταν στο προσκεφάλι του και τον χάιδευε τρυφερά στο κεφάλι. «RIP Peter Myles. Ο αγαπημένος μου μπαμπάς πέθανε μόλις μερικές ώρες πριν. Ήταν ο κορονοϊός αυτός που τον πήρε τελικά μακριά μας. Λίγες ώρες πριν κάνει την ανακοίνωση η ηθοποιός είχε ανεβάσει την φωτογραφία με τον μπαμπά της, ο οποίος δυσκολευόταν να αναπνεύσει παρά την υποστήριξη που είχε.
Η Sophia τον Αύγουστο του 2018 είχε αποκαλύψει στους φαν της πως ο μπαμπάς της υποφέρει από πάρκινσον, ενώ το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε ποικίλα θέματα υγείας.
Δες στη παρακάτω την τελευταία φωτογραφία που η ηθοποιός έβγαλε με τον μπαμπά της λίγες ώρες πριν εκείνος φύγει από τη ζωή.

Μάιλς