Είδηση βόμβα : Αθηνά Ωνάση: Ο νέος της αγαπημένος άφησε την γυναίκα του για χάρη της

13 Μαΐου 2020 18:40

Eδώ και λίγους μήνες, και λίγο καιρό μετά από το πολυτάραχο διαζύγιο της από τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, τα ξένα μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για έναν νέο έρωτα στη ζωή της Αθηνάς Ωνάση.

Ο λόγος για τον πλούσιο επιχειρηματία και επίσης αθλητή της ιππασίας, Αλμπέρτο Ζόρζι, με τον οποίο η πλούσια κληρονόμος λέγεται ότι ήρθε πολύ κοντά όταν του πούλησε το πανέμορφο άλογο της, Κορνέτο Κ, το οποίο ήταν το αγαπημένο άλογο του Αλβάρο, μία κίνηση που μάλλον τον πόνεσε πολύ.
Από τότε οι δυο τους έχουν εμφανιστεί μαζί σε αγώνες αλλά και σε κοινά δείπνα σε εστιατόρια, μόνο που κανείς από τους δύο δεν έκανε λόγο για το τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα τους. Γρήγορα οι φήμες καταλάγιασαν αφού ο διεθνής τύπος ανακάλυψε ότι ο Ζόρζι είναι παντρεμένος με μία πολύ επιτυχημένη επιχειρηματία της βορείου Ιταλίας, ονόματι Αναλίσα Τζιουντίνι. Μάλιστα η τελευταία, όταν άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα δημοσιεύματα περί σχέσης του συζύγου της με την Αθηνά, έκανε ότι μπορούσε μέσω social media για να δείξει σε όλους ότι ο γάμος της ήταν μία χαρά.

Μένουν μαζί;

Πριν από λίγες ημέρες, όμως, οι φήμες πήραν ξανά φωτιά, αφού σύμφωνα με πηγές που βρίσκονται πολύ κοντά στην Αθηνά ο Αλμπέρτο έχει ήδη αφήσει τη σύζυγο του για χάρη της, αφού έχει αποφασίσει να ζήσει πλέον μαζί της.

Ο Ιταλός επιχειρηματίας και αθλητής φαίνεται να είναι πολύ ερωτευμένος με την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση και δείχνει πρόθυμος να ανατρέψει τα πάντα στη ζωή του για να την παντρευτεί. Όπως αποκαλύπτουν οι ίδιες πηγές, ‘εχει ήδη μιλήσει στη σύζυγό του, η οποία παρόλα αυτά δεν πήρε πολύ καλά το νέο.

Η γνωριμία του Ζόζι με την Αθηνά έγινε όταν εκείνος αποφάσισε να εγκαταλείψει τη γενέτειρα του Ιταλία και να μετοικίσει στην Ολλανδία, δίπλα στον μεγάλο προπονητή και πρώην Ολυμπιονίκη ιππασίας Παν Τοπς. Απογοητευμένη και βαθιά πληγωμένη ακόμη τότε από το επεισοδιακό διαζύγιο της με τον Βραζιλιάνο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, η Αθηνά πήρε την απόφαση να πουλήσει το άλογο που λάτρευε ο πρώην σύζυγος της, το Κορνέτο Κ..

Το αγόρασε ο Αλμπέρτο Ζόρζι. Ο Βραζιλιάνος διεκδίκησε το άλογο που αγαπούσαν και οι δύο ως ζευγάρι στα δικαστήρια κι ενώ κέρδισε την πρόσβαση στα άλογα τους στο Valkenswaard της Ολλανδίας, δεν κατάφερε να αποκτήσει ξανά τον 13χρονο σήμερα Κορνέτο. Ο Ζόρζι, με τη σειρά του, κράτησε το άλογο λίγους μήνες και το πούλησε σε μια Βρετανίδα ιππέα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Αλμπέρτο Ζόρζι έδωσε την αίσθηση ότι ήταν ανακουφισμένος από την πώληση ενός αλόγου που έβρισκε -κατά τα άλλα- «εκπληκτικό». Ίσως να δεχόταν πιέσεις που τον έκαναν να χάνει τη συγκέντρωση του στο αγαπημένο του άθλημα. Κι αυτό ήταν κάτι που ο Ιταλός αθλητής ούτε επιθυμούσε, ούτε ήθελε να διαχειριστεί. Ο Αλμπέρτο Ζόρζι μεγάλωσε στο Μονσελίτσε κοντά στην Πάντοβα, στην όμορφη περιφέρεια του Βενετό. Η ιππασία τον κέρδισε όταν σε ηλικία εννέα ετών ο αδελφός του τον έπεισε να ανέβει σε ένα πόνι. Το σχολείο δεν του άρεσε και άρχισε να ασχολείται σοβαρά με την ιππασία από τα 18 του. Παρ’ όλα αυτά σπούδασε μηχανικός λόγω της άλλης μεγάλης του αγάπης, των αυτοκινήτων.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Ζόζι προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και αρνήθηκε ότι με την Αθηνά Ωνάση τους συνδέει οτιδήποτε πέρα από μια επαγγελματική συνεργασία.

Παρόλα αυτά, τα δημοσιεύματα βουίζουν και οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για έναν μεγάλο έρωτα όλο και πληθαίνουν.

Όσο για την πιθανότητα ενός ακόμα γάμου για την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση, οι άνθρωποι που την ξέρουν πολύ καλά λένε ότι μετά το φιάσκο του γάμου της με τον Ντόντα, θα το σκεφτεί πολλές φορές πριν επιτρέψει στον εαυτό της να προχωρήσει σε ένα τέτοιο βήμα. Αυτό, όμως, δεν την εμποδίζει καθόλου να είναι πολύ ερωτευμένη…