Meghan Markle: η αδελφή της στάζει φαρμάκι γι’ αυτήν και τα ΜΜΕ τη θέλουν να γεννάει με… ύπνωση

8 Φεβρουαρίου 2019 16:45

Βιτριόλι στάζει κάθε φορά που αναφέρεται στη διάσημη αδελφή της. Η Samantha Markle δεν τα ‘χει βρει με την αδελφή της Meghan και δούκισσα του Σάσεξ. Ακόμα δεν αναφέρθηκε στη χθεσινή της εμφάνιση με τον πρίγκιπα σε event για τους βετεράνους – φορούσε black and white, δίχως να επιχειρήσει να κρύψει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της (βλ. φωτ. cover)- αλλά το έχει κάνει. Πολλάκις.

Οι μπανάνες και οι πόρνες

Αποτέλεσμα εικόνας για samantha markle

Πρόσφατα η Meghan Markle, πήρε εύσημα για το ότι έγραψε θετικά για… μπανάνες που θα μοιράζονταν σε εταίρες που προσπαθούν να ξεφύγουν απ’ την πορνεία. Ωστόσο. η Samantha βρήκε κάτι αρνητικό να πει και για αυτό. Με τρία tweets -τόσο απλά- “έθαψε” την κίνηση της αδελφής της.

Η Samantha έγραψε πως αν η αδελφή της αν ήθελε να τις βοηθήσει, έπρεπε να τους δώσει χρήματα και όχι να γράφει μηνύματα πάνω σε μπανανόφλουδες. Συνέχισε με το να λέει πως και ο πρίγκιπας Κάρολος την επόμενη φορά που η Meghan θα του ζητήσει χρήματα, να κάνει ό,τι αυτή για τις πόρνες. Πρόσθεσε, δε, πως η Meghan θα έπρεπε να στείλει ένα θετικό μήνυμα σαν αυτά που έγραψε πάνω στις μπανάνες, στον πατέρα τους, τον Thomas Markle. Ο λόγος, το ότι δεν επικοινωνεί μαζί του. Εδώ και μήνες μάλιστα.

Πώς θα γεννήσει η Meghan

Στο μεταξύ, καθώς σ’ ένα μήνα η Meghan γεννάει, τα ΜΜΕ έχουν… οργιάσει.  Σύμφωνα με την Sun, η Meghan θα χρησιμοποιήσει τεχνικές τοκετού με ύπνωση. Αυτός είναι και ο τρόπος με τον οποίο αναμένεται να γεννήσει η Δούκισσα του Σάσεξ, σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν.

Tι είναι η ύπνωση

Η μέθοδος τοκετού με ύπνωση (aka hypnobirthing) περιλαμβάνει ειδική αναπνοή, χαλάρωση, οπτικοποίηση, διαλογιστική πρακτική. Θέλει μάλιστα ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή για να βοηθήσει μια μαμά να γεννήσει πιο εύκολα.

Εκτός από αυτό, η Meghan, σύμφωνα με πληροφορίες, χρησιμοποιεί και τον βελονιστή των celebrities Ross Barr για να προετοιμαστεί.

«H Meghan κάνει τακτικές συνεδρίες βελονισμού που την βοηθούν να χαλαρώσει. Είναι πολύ καλό για την κυκλοφορία του αίματος. Επίσης, ενισχύει και τη ροή του αίματος προς τη μήτρα. Σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον βελονισμό μέχρι την ημερομηνία που θα γεννήσει», είπε μια πηγή στο Vanity Fair.

Ο βελονισμός σε συνδυασμό με την τεχνική ύπνωσης θα βοηθήσει τη Meghan Markle, να γεννήσει φυσιολογικά χωρίς να λάβει φαρμακευτική αγωγή. Σύμφωνα με τις πηγές μάλιστα αυτός είναι και ο στόχος του ζευγαριού.