Αποκλειστικό: Βασιλικές διακοπές για τη Μαρία Ολυμπία!

8 Σεπτεμβρίου 2020 17:36

 

Ελληνικά νησιά και Ιταλία περιλαμβάνει, προς το παρόν, το… μενού των καλοκαιρινών διακοπών της Μαρίας Ολυμπίας, κόρης του Παύλου Γλίξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ.
Η 24χρονη γαλαζοαίματη επισκέφτηκε μαζί με την οικογένειά της νησιά στο Αιγαίο. Έφτασαν στη χώρα μας στα τέλη Ιουλίου, όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες και τις δημοσιεύσεις που έκαναν τα μέλη της στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα. Ορισμένοι εξ αυτών «ανέβασαν» στιγμιότυπα από το αεροδρόμιο.
Η ίδια η Μαρία Ολυμπία μοιράστηκε πολλές στιγμές από τις περιπλανήσεις της στην Ελλάδα με τους διαδικτυακούς φίλους της. Μεταξύ άλλων, έκανε αναρτήσεις από τις Σπέτσες.
Δείπνο με τον τέως βασιλιά
Στο νησί του Αργοσαρωνικού πέρασε υπέροχες στιγμές. Φυσικά, συναντήθηκε με τον παππού της, πρώην βασιλιά Κωνσταντίνο και δείπνησε μαζί του, απόλαυσε επίσης μία χαλαρή βόλτα στη μαρίνα με τη μητέρα της, Μαρί Σαντάλ, ενώ έκανε και βόλτες με το μηχανάκι και φυσικά επισκέφτηκε τις παραλίες για τις βουτιές και την ηλιοθεραπεία της.
Πλέον, όμως, βρίσκεται στην Ιταλία. Η 24χρονη, που μεγάλωσε στο Λονδίνο και σπούδασε στην Νέα Υόρκη, δημοσίευσε φωτογραφία μαζί με τον αδελφό της, Αχιλλέα, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε τα 20ά του γενέθλια, επάνω σε βράχια δίπλα στη θάλασσα, φορώντας μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι.
Δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Ελλάδα. Το μόνο βέβαιο είναι πως όπου και να βρίσκεται, περνάει ανέμελες και ξέγνοιαστες στιγμές με την παρέα της.

Ο γόνος που έχει κλέψει την καρδιά της
Ο σύντροφος της Μαρίας Ολυμπίας, ο οποίος είναι μαζί της στις διακοπές, συγκέντρωσε πάνω του όλα τα βλέμματα. Πρόκειται για τον Περεγκρίν Πίρσον, τον 25χρονο γιο και κληρονόμο του τέταρτου υποκόμη του Καουντρέι, Μάικλ Πίρσον. Μητέρα του είναι η Μαρίνα Ρόουζ Κορντλ.
Τα βρετανικά ΜΜΕ δεν άργησαν να ανακαλύψουν την ταυτότητά του και τον τραπεζικό του λογαριασμό.
Ο αγαπημένος της Μαρίας Ολυμπίας εργάζεται ως διευθυντής εταιρείας ανάπτυξης ακινήτων στο Λονδίνο. Η οικογένειά του είναι από τις πιο πλούσιες και αριστοκρατικές στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η περιουσία της αγγίζει τα 224 εκατομμύρια λίρες!
Ο πατέρας του ανέλαβε τη διοίκηση του κτήματος Καουντρέι, στο δυτικό Σάσεξ, το 1995. Έχει έκταση 16.500 στρεμμάτων και σε αυτό έπαιζαν παλαιότερα οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι. Η γη περιλαμβάνει το πρώην σπίτι της οικογένειας, που αποτελείται από 22 πολυτελή υπνοδωμάτια και μπορεί επίσης να ενοικιαστεί ως χώρος.
Το κτήμα φιλοξενεί επίσης αθλητικές εκδηλώσεις όπως γκολφ, σκοποβολή και αγώνες πόλο, στις οποίες έχουν αγωνιστεί οι Βρετανοί βασιλείς.
Ο Πέρεγκριν θα γίνει μια ημέρα ο πέμπτος υποκόμης του Καουντρέι και θα κληρονομήσει την αυτοκρατορία των Πίρσον, που έχουν μια από τις μεγαλύτερες εκπαιδευτικές και εκδοτικές εταιρείες στον κόσμο.
Η εφημερίδα «Daily Mail» επικαλούμενη φίλο του Πίρσον έγραψε ότι ο δεσμός του με τη Μαρία Ολυμπία είναι πολύ σοβαρός. «Έχει ήδη γνωρίσει την οικογένειά της και αυτοί τον αγαπούν», τονίζεται στο σχετικό δημοσίευμα.