Μόνο στο Ciao! Ο κρυφός έρωτας της Μαλέσκου…και ο αρραβώνας που κρύβει

5 Οκτωβρίου 2020 18:30

Η Ιωάννα Μαλέσκου, η ξανθιά παρουσιάστρια που όλοι αναφέρονται σε αυτή ως η «Μενεγάκη της Κρήτης», άφησε τη μεγαλόνησο και ήρθε στην Αθήνα. Λαμπερή, όμορφη, με ένα εκτυφλωτικό χαμόγελο να στολίζει το ήδη εντυπωσιακό παρουσιαστικό της, η ξανθιά και γαλανομάτα Ιωάννα Μαλέσκου είναι ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της τηλεόρασης. Αλλά, στην προσωπική της ζωή, κρύβει ένα μυστικό…

Κι αυτό το μυστικό δεν είναι άλλο από ένα μεγάλο έρωτα που υπάρχει εδώ και χρόνια τη ζωή της και μάλιστα, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, η παρουσιάστρια είναι και αρραβωνιασμένη. Ο έρωτας ήταν αυτό που την έκανε να μείνει τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη, καθώς εδώ και 4,5 χρόνια είναι λογοδοσμένη. Μάλιστα, ο σύντροφός της, Κωστής, υπεύθυνος στην τεχνική υπηρεσία στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, έκανε βόλτες έξω από το σχολείο για να την γνωρίσει κι εκείνη, επειδή τον είδε να οδηγεί ακριβό αμάξι, νόμιζε πως «ήταν από αυτούς τους χωριάτες που ήθελαν να κάνουν επίδειξη». «Η Κρήτη κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Τόπος ευλογημένος. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Άλλωστε η Ελλάδα μας έχει αδιαμφισβήτητα σε κάθε γωνιά της αμέτρητες -συχνά κρυμμένες- ομορφιές!», έχει πει σε συνέντευξή της, χωρίς όμως να αποκαλύπτει το λόγο.

Κι αυτό, επειδή η όμορφη Ιωάννα θέλει να διαφυλλάξει την προσωπική της ζωή και να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Γι αυτό και δεν μιλάει ποτέ για τον αγαπημένο της, αλλά και δεν αποκαλύπτει τον αρραβώνα τους.

Από την Πρέβεζα στην κορυφή

Γεννημένη στην Πρέβεζα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η Ιωάννα, η τρίτη κόρη της οικογένειας, είναι ένα κορίτσι το οποίο νιώθει την ανάγκη να αλλάξει τον κόσμο, «ήθελα να μη στεναχωριέται κανείς, δεν ήθελα την αδικία». Έδωσε πανελλήνιες και ήθελε να μπει στη Νομική αλλά τελικά μπήκε στο παιδαγωγικό. Η 30χρονη Ιωάννα, βρέθηκε στο Ηράκλειο για να δουλέψει ως αναπληρώτρια σε δημοτικό σχολείο, μόλις τελείωσε τις σπουδές της στο Παιδαγωγικό Τμήμα του ΑΠΘ. Όμως, βρήκε αλλού την τύχη της. «Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πρέβεζα. Και ασφαλώς αποτελεί για μένα τόπο αγαπημένο, τόσο λόγω των όμορφων αναμνήσεων που τη συνοδεύουν όσο και γιατί εκεί ζει μόνιμα η οικογένειά μου. Επιστρέφω για λίγες ημέρες, συνήθως, τα καλοκαίρια. Όσο το πρόγραμμα και οι υποχρεώσεις μου το επιτρέπουν. Ωστόσο μόνιμα δεν θα επέστρεφα. Η πορεία και οι επιλογές μου έχουν ορίσει χρόνια τώρα τον προσανατολισμό μου».

«Πέρασα στο Παιδαγωγικό και αυτό έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Μου στοίχισε πάρα πολύ, απογοητεύτηκα γιατί θεωρούσα ότι θα περάσω Νομική. Μου έλεγαν συγχαρητήρια κι εγώ πίστευα ότι με κορόιδευαν».

Με το που ορκίστηκε και πήρε πτυχίο, η Ιωάννα έφυγε από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Κρήτη. Η δασκάλα Ιωάννα αρχίζει να μετατίθεται πλησιάζοντας το Ηράκλειο. Τότε κάποιος γνωστός την προσέγγισε και την παρότρυνε να δοκιμάσει την τύχη της σε διαγωνισμό ομορφιάς και κάπως έτσι δήλωσε συμμετοχή. Το 2017 λοιπόν η Ιωάννα Μαλέσκου στέφεται «Μις Κρήτη».

Η δασκάλα από την Πρέβεζα, έχει κάψει καρδιές σε όλο το Ηράκλειο, με το εντυπωσιακό κορμί και τα υπέροχα μάτια της, όταν παρουσίαζε εκπομπή στο «Κρήτη TV», το «Καλό σας μεσημέρι». «Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που είμαι κομμάτι μιας μεγάλης υγιούς οικογένειας, αυτήν της “Κρήτη TV”. Που από την πρώτη στιγμή έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και με αγκάλιασε. Είναι σπουδαίο πράγμα να αισθάνεσαι ασφάλεια όταν σχεδόν τα πάντα γύρω σου, χαρακτηρίζονται από αβεβαιότητα. Απαιτείται, όμως, να προσπαθείς και να εργάζεσαι σκληρά, να δίνεις καθημερινά τον καλύτερό σου εαυτό και να εξελίσσεσαι. Να μην ξεχνάς από πού ξεκίνησες, ποιοι πίστεψαν σε σένα και να μένεις σταθερός στις αξίες και τα πιστεύω σου», έλεγε τότε. Οι αρχές της τη δικαίωσαν και πλέον κάνει καριέρα στην Α’ κατηγορία, με αξιώσεις καθώς παίζει και χωρίς αντίπαλο…