Αποκλειστικό! Το βασίλειο του Νίκου Mουτσινά γκρεμίζεται!Η πτώση στην τηλεθέαση, οι συνεργάτες που αλλάζουν και τα νεύρα του παρουσιαστή

15 Οκτωβρίου 2020 11:15

Δύσκολα τα έχει βρει την φετινή σεζόν ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος βλέπει καθημερινά την τηλεθέαση να τον εγκαταλείπει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η χθεσινή ημέρα με τον Νίκο να σημειώνει με το ζόρι 13% τηλεθέαση.

 

  • Rouk Zouk 18,2 %
  • Καλό Μεσημεράκι 13,7 %
  • Pop up 9 %
  • Style me up 5,7 %
  • Joker 4,1%

 

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και αρκετές βδομάδες στον ΣΚΑΪ ο οποίος βλέπει το Καλό μεσημεράκι να έχει Μία απώλεια στην τηλεθέαση του της τάξης του 5% με 7%. Τα εικοσαριά έχουν εγκαταλείψει εδώ και αρκετές μέρες τον Νίκο Μουτσινά και πλέον η γκρίνια και ο προβληματισμός είναι καθημερινά συστατικά της εκπομπής του.

Ο Νίκος δεν έχει κρύψει την ενόχληση του τις προηγούμενες ημέρες για την φύγει από την εκπομπή του floor manager ο οποίος επέστρεψε ως Rock Star στο πλατό. Στην ίδια ενόχληση έχει δείξει και για την αποχώρηση του σκηνοθέτη… αφού ο φετινός άνθρωπος που βρίσκεται στην σκηνοθεσία δεν ικανοποιεί τα θέλω του παρουσιαστή.

Για την πτώση στην τηλεθέαση επιστρατεύτηκαν Μέχρι και οι τηλεφωνικές γραμμές ένα συστατικό Που όπως φαίνεται επιθυμούν όλες οι εκπομπές φέτος για να ανεβάσουν την τηλεθέαση τους. Μία στήλη που ο Νίκος Μουτσινάς κατά το παρελθόν είχε απαξίωση όμως στην ανάγκη όλα τα όπλα είναι αποδεκτά.

Η γκρίνια και τα νεύρα του παρουσιαστή βρίσκουν τοίχο στους διευθυντές του ΣΚΑΪ  οι οποίοι δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για σταριλικια! Όμως βρίσκονται σε έντονο προβληματισμό για το τι μέλλει γενέσθαι με την εκπομπή και πως θα καταφέρουν να επιστρέψουν τα ποσοστά τηλεθέασης ξανά στην κορυφή