Σούπερ αποκάλυψη: Βόμβα λίγο μετά τη συμφωνία! Ο γιος της Μενεγάκη αλλάζει τη μοιρασιά της περιουσίας

4 Νοεμβρίου 2020 08:40

Ένας χαμός έγινε στην οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη, μετά την απόφαση της παρουσιάστριας να “μοιράσει” την περιουσία της ανάμεσα στα παιδιά της, όπως αποκαλύπτει το περιοδικό Ciao.

Κι αυτό διότι ένα από τα μέλη της οικογένειας, ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος, είπε στη μητέρα του ότι δεν θέλει να περιμένει για να πάρει τα χρήματα, αλλά τα θέλει τώρα.

Ο Άγγελος, είναι ένα παιδί πολύ δραστήριο και αγαπάει ιδιαίτερα το scuba diving, αλλά και άλλες δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με το νερό και τα θαλάσσια σπορ και θέλει, όπως είπε στην Ελένη, να εκμεταλευτεί όσα εκείνη μπορεί να του δώσει, προκειμένου να ξεκινήσει τη δική του δουλειά, πιθανότατα μια τέτοια δραστηριότητα στα Άχλα αλλά και αλλού.

Κι εδώ κάπου ξεκίνησε άλλη μια κόντρα ανάμεσα σε μητέρα και γιο, οι οποίοι λατρεύουν ο ένας τον άλλον, αλλά ανάμεσά τους δεν λείπουν οι αντιπαραθέσεις.

Είναι νωρίς!

Η Ελένη και ο Άγγελος είχαν, όπως αποκαλύπτει το Ciao, μια πολύ έντονη συζήτηση, καθώς εκείνη επέμενε ότι είναι πολύ νωρίς για εκείνον να πάρει στα χέρια του τόσα χρήματα, ενώ από την άλλη πλευρά δεν αρνήθηκε να τον βοηθήσει να πραγματοποιήσει το όνειρό του, όταν εκείνη θα κρίνει ότι είναι η ώρα. Υπενθιμίζουμε ότι σύμφωνα με τα σχέδια της Ελένης, τα παιδιά της θα έπαιρναν τα περιουσιακά στοιχεία που τους αναλογουν στα χέρια τους όταν θα γίνουν 30 χρονών.

Η Ελένη, από την πλευρά της έχει όνειρα για τον Άγγελο, πολύ διαφορετικά από τα δικά του. Τις σπουδές του για αρχή. Σπουδές που έχουν εξελιχθεί σε “πονοκέφαλο” για την οικογένεια της Ελένης και του Ματέο Παντζόπουλου, όπως και γενικά το μέλλον του Άγγελου Λάτσιου. Όπως είναι ήδη γνωστό ο γιος της Ελένης ήταν να μετακομίσει στην Αμερική για σπουδές αλλά πλέον όλο αυτό θεωρείται αβέβαιο.

Ο Άγγελος Λάτσιος τελείωσε το σχολείο και μετά από ένα ζωηρό και ξέφρενο καλοκαίρι έχει γυρίσει στην Αθήνα και βρίσκεται σε αναβρασμό για το τι θα κάνει τελικά με τα σχέδια που είχε, θα φύγει να σπουδάσει έξω ή όλο αυτό με τον κορονοϊό του έχει αλλάξει οριστικά τα πλάνα;

Αναφορικά με το μοίρασμα της περιουσίας, η συζήτησή τους, όπως συνήθως, οδήγησε σε ένα αδιέξοδο, με τις δύο πλευρές να παραμένουν αμετακίνητες και το Ματέο να κάνει τον… διαιτητή.

Στο άμεσο μέλλον, πάντως, αναμένονται οι οριστικές αποφάσεις, τόσο για τα χρήματα, όσο και για το μέλλον του Άγγελου.