Ρεπορτάζ: η Victoria Beckham είναι πιο πλούσια απ’ τη βασίλισσα Ελισάβετ

22 Νοεμβρίου 2018 11:57

Θα ‘πρεπε να μας κάνει εντύπωση που η Victoria Beckham είναι πλουσιότερη απ’ την βασίλισσα Ελισάβετ;  Σε εμάς, δεν κάνει,  άλλο Μπάκιγχαμ, άλλο χρυσοπληρωμένα διαφημιστικά, δική της επιχείρηση και social media – τομείς όπου η Posh Spice υπερέχει. Ξεκάθαρα. 

Στο διά ταύτα:

Η περιουσία της 44χρονης  σχεδιάστριας μόδας και πρώην μέλους του συγκροτήματος Spice Girls εκτιμάται στις 210 εκατομμύρια λίρες, σύμφωνα με το Management Today, ενώ η σύμφωνα με την Telegraph, η .επιχείρηση μόδας που διοικεί αποτιμάται στις 60 εκατομμύρια λίρες.

Η αλήθεια είναι ότι οι Μπέκαμ Μπέκαμ εργάστηκαν σκληρά για να προμοτάρουν την εικόνα τους όλα αυτά τα χρόνια και εισέπραξαν τεράστια ποσά από βιομηχανίες κολοσσούς. Οι ειδικοί σήμερα εκτιμούν την περιουσία τους στα 771 εκατομμύρια δολάρια, ένα ποσό που ξεπερνά ακόμη και την περιουσία της βασίλισσας Ελισσάβετ.

Ποιος δεν θυμάται την ματαιόδοξη αγορά του ζευγαριού στα 1999 που ήταν στα forte του; Το περίφημο Beckingham Palace, της της έπαυλης που ήθελε να μοιάσει στο Μπάκιγχαμ, άγγιζε τα 2,5 εκατομμύρια λίρες. Το οποίο και πούλησαν το 2014 για 11.3 εκατομμύρια λίρες!