Βασιλική Μιλλούση: Έδειξε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα on air και αποκάλυψε πότε γεννάει!

19 Νοεμβρίου 2020 17:00

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ήταν το πρωί της Πέμπτης η Βασιλική Μιλλούση, η οποία σε λίγες ημέρες μπαίνει στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και θα φέρει στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον Λευτέρη Πετρούνια.

«6 Δεκέμβρη μπαίνω στον μήνα μου και επειδή είμαι λίγο μικρόσωμη ανά πάσα στιγμή μπορεί να γεννήσω, όπως και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη. Τοξότης θα βγει σαν τον μπαμπά», αποκάλυψε η αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής για τη δεύτερη κορούλα που περιμένει να έρθει στη ζωή.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καραβάτου της ζήτησε να δείξει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα στην κάμερα και η Βασιλική Μιλλούση το έκανε με χαρά!

Παράλληλα, μίλησε για το πώς αντιλαμβάνεται τα όσα συμβαίνουν η κορούλα της Σοφία, που είναι ενός έτους. «Η Σοφούλα όσο έχει καταλάβει όταν της λέω “χάιδεψε την αδελφούλα σου” έρχεται και χαϊδεύει την κοιλίτσα», είπε.

Η Βασιλική Μιλλούση υπογράμμισε ακόμα ότι δεν έχει επηρεαστεί η ζωή τους ιδιαίτερα από όσα συμβαίνουν με την πανδημία του κορονοϊού και ότι η καθημερινότητά τους παραμένει ίδια. «Ο Λευτέρης εξακολουθεί να κάνει προπονήσεις, εγώ είμαι στο σπίτι με το παιδί. Ευτυχώς, έρχεται η μαμά μου και βοηθάει», δήλωσε, αναφέροντας ότι προσπαθούν να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι.

Τέλος, αναφέρθηκε στη γέννα που πλησιάζει, τονίζοντας ότι θα είναι μόνο με τον Λευτέρη Πετρούνια στο μαιευτήριο λόγω των απαγορεύσεων που υπάρχουν.

«Στην προηγούμενη είχαμε πολύ κόσμο. Ήταν η μαμά μου, η αδελφή μου. Τώρα δεν θα έχω κανέναν από όλους αυτούς. Θα είναι μόνο ο Λευτέρης αλλά η αλήθεια είναι ότι σε αυτές τις περιπτώσεις σου αρκεί να είναι ο άνθρωπός σου δίπλα σου», ανέφερε η Βασιλική Μιλλούση, ενώ χαρακτήρισε τον σύζυγό της «χαζομπαμπά».