Τζένη Μπαλατσινού: Μένει στο ίδιο δωμάτιο που είχε μείνει και η Ελένη Μενεγάκη

28 Δεκεμβρίου 2020 14:00

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίκλιας, καθώς εδώ τρεις μέρες κρατάνε στην αγκαλιά τους τον γιο τους.

Στην πρώτη του ανάρτηση στα social media ο Υπουργός Υγείας κρατώντας το χέρι της συζύγου του, έγραψε: «Η ζωή μας είναι οι άνθρωποι μας, η οικογένεια μας. Ανήμερα των Χριστουγέννων ο άνθρωπος μου, η γυναίκα μου, έφερε στη ζωή τον γιό μας. Στιγμή ιερή, συναισθήματα σπάνια! Χρόνια πολλά σε όλους σας, με υγεία, αγάπη, αισιοδοξία και πίστη».

Η Τζένη Μπαλατσινού γέννησε το απόγευμα των Χριστουγέννων ένα υγιέστατο αγοράκι σε ιδιωτικό μαιευτήριο, όπου είχε πάει λίγες ώρες νωρίτερα με τον σύζυγό της. Κάποιοι μάλιστα κάνουν λόγο για προγραμματισμένο ραντεβού, ανήμερα τα Χριστούγεννα, ώστε να αποφευχθεί η μεγάλη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας On time, η Τζένη Μπαλατσινού μεταφέρθηκε στο super lux δωμάτιο υψηλής αισθητικής και προδιαγραφών, το οποίο καλύπτει τις πιο απαιτητικές ανάγκες νοσηλείας και διαμονής. Όπως διαβάζουμε μάλιστα, στο ίδιο δωμάτιο είχε μείνει και η κουμπάρα της, Ελένη Μενεγάκη.