Τα πιο στιλάτα ζευγάρια του 2020

31 Δεκεμβρίου 2020 21:00

Τα ζευγάρι που ξεχώρισαν και φέτος για το μοναδικό τους στιλ και τις εντυπωσιακές κοινές τους εμφανίσεις, είναι πολλά χρόνια μαζί ή απλώς ταιριάζουν τόσο που πέρα από προσωπικό, έχουν και ένα κοινό στυλ ως ζευγάρι. Δίπλα έχουν φυσικά τους καλύτερους στιλίστες, μακιγιέρ και κομμωτές για να πετύχουν το κατάλληλο αποτέλεσμα.

Hailey Baldwin και Justin Bieber

Θα μπορούσαν να πρωταγωνιστούν σε καμπάνια μεγάλου brand με street style ρούχα. Oversized hoodies, shorts, βερμούδες αθλητικά παπούτσια, σκουφάκια και jacket είναι μερικά από τα αγαπημένα τους κομμάτια που τα υποστηρίζουν και τα..πλασαρουν τέλεια!

Κim Kardashian και Kayne West

Sexy and minimal αυτή την κατηγορία μόνο αυτό το ζευγάρι θα μπορούσε να την δημιουργήσει. Nude αποχρώσεις αλλά πάντα γραμμές που τονίζουν της καμπύλες της επιλέγει η Kim, ενώ o Kanye μέσα από το προσωπικό του στυλ στηρίζει την minimal athleisure αισθητική που έχει και η collection του.

Priyanka Chopra και Nick Jonas

Η Chopra έχει ένα θηλυκό στυλ και επιλέγει φορέματα που την κολακεύουν ενώ ο Jonas έχει ένα πιο cool ύφος στο ντύσιμό του.

Victoria Beckham και David Beckham

Εδώ βλέπουμε ένα από τα ζευγάρια που έχουν τεράστια στιλιστική επιρροή.  Από το ξέφρενα 90s έχουμε πια ένα ζευγάρι με chic ύφος που βρίσκεται στην κορυφή του style.

Beyonce και Jay-Z

Στον κόσμο της μουσικής αυτό το ζευγάρι βρίσκεται στην κορυφή! Αυτή με τις εντυπωσιακές on stage εμφανίσεις της ενώ ο Jay μπορεί να μεταπηδήσει άνετα από rapper style σε tuxedo man. Μαζί είναι τέλειοι και απόλυτα στιλάτοι!

 

Jennifer Lopez και Alex Rodriguez

Από τα πιο hot ζευγάρια της λίστας. Ο Rodrigquez αγαπάει τα κουστούμια σε γήινους τόνους και η Lopez το εντυπωσιακό ντύσιμο με crop tops και sexy cuts.

Κate Moss και Nikolai Von Bismarck

Το απόλυτο it girl συναντάει τον αριστοκράτη Von Bismarck και αρχίζει να φοράει μακριά βελούδινα φορέματα, statement μανίκια και vintage style φορέματα, δημιουργώντας μία τέλεια νέα εικόνα.

 

Κate Middleton και Πρίγκηπας William

Mε αγγλικό ύφος και αγάπη στους βρετανούς σχεδιαστές, η Kate Middleton και ο Prince William έχουν καθιερώσει το δικό τους στιλ σαν ζευγάρι, που τους φέρνει σχεδόν κάθε χρόνο σε αυτή την λίστα με άνεση! Εκτός από τις επίσημες εμφανίσεις τους διατηρούν υπέροχο στιλ που αποτελείται από: καρό, ταρτάν και μάλλινα ρούχα.

Brooklyn Beckham και Nicola Peltz

Από τα νέα ζευγάρια της λίστας, με την Peltz να λατρεύει τα 90s στο καθημερινό της ντύσιμο, αλλά και τα στιλάτα φορέματα της… πεθεράς της για τις πιο επίσημες εμφανίσεις της. Ο Brooklyn ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά του με αδυναμία στα δερμάτινα jacket και τις desert boots.

 

Gigi Hadid και Zayn Malik

Οι νέοι γονείς Gigi Ηadid και Zayn Malik, είναι και πολύ ταιριαστοί στιλιστικά, με εμφανίσεις που έχουν αφήσει ιστορία. Χρώματα και denim σύνολα, τους χαρακτηρίζουν, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγουν έντονα prints, για τα εντυπωσιακά κοινά look τους.