Αμρ Ουάρντα: μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση, εκείνος… αρραβωνιάστηκε!

24 Ιανουαρίου 2021 13:45

Δεν πρόλαβαν να περάσουν 24 ώρες από τις καταγγελίες εναντίον του από μία 22χρονη ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά και ο Αμρ Ουάρντα ανακοίνωσε τους αρραβώνες του!

Σε δηλώσεις του στην Αίγυπτο, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αποκάλυψε πως φόρεσε βέρα στο αριστερίο, επισημοποιώντας τη σχέση που διατηρεί με τη σύντροφό του.

Την είδηση ανακοίνωσε και στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, όπου και δέχθηκε τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του…

Συγκεκριμένα, σημείωσε πως: «Η προσοχή μου είναι μόνο στο γήπεδο και δεν έχω πια λογαριασμούς στα social media. Επιδιώκω την επιστροφή μου στην Εθνική ομάδα της Αιγύπτου και προετοιμάζομαι για το δυνατό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή για το πρωτάθλημα».

Να σημειώσουμε ότι πριν από την ανακοίνωση του αρραβώνα, μια 22χρονη Αιγύπτια ελληνικής καταγωγής, η Φαίδρα Γκουγκούλη, κατηγορεί τον Αμρ Ουάρντα, για σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη πριν από τρία χρόνια.

Η κοπέλα, η οποία ζει στο Ντουμπάι, μίλησε στο αιγυπτιακό ”albawabhnews”, αφότου ανάρτησε στα social media μερικά από τα μηνύματα που φέρεται να της έστειλε ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, καθώς και ηχητικά μηνύματα, στα οποία ισχυρίζεται ότι ακούγεται η φωνή του.