Καινούργιου-Παναγόπουλος: Χίλιες και μία νύχτες σε Μεσόγειο και Τουρκία με το Odyssey

4 Ιουλίου 2019 15:03

Κρυφτούλι με τα ΜΜΕ για την προσωπική της ζωή συνεχίζει να παίζει η Κατερίνα Καινούργιου, που αυτή τη φορά φαίνεται πραγματικά αποφασισμένη να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο, όμως. Ακόμα και εκείνο των τουρκικών παραλίων, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ciao, που πάντα είναι ένα βήμα μπροστά.

Παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις της, είναι πλέον κοινό μυστικό ότι οι δύο τους είναι μαζί και ζουν τον έρωτά τους με κάθε διακριτικότητα, όπως θέλει και η ίδια, αλλά όπως επιβάλει και η θέση εκείνου στον εφοπλιστικό κόσμο.

Αυτό ήταν, όπως λένε οι πληροφορίες, και ένας απαράβατος όρος που έθεσε τόσο εκείνος, όσο και η οικογένειά του, προκειμένου να μην χωρίσουν και να συνεχιστεί η σχέση αυτή. Και φυσικά η Κατερίνα το δέχτηκε χωρίς καμία διαμαρτυρία, καθώς και η ίδια ξέρει πλέον πόσο βλαπτική μπορεί να είναι η δημοσιότητα για την προσωπική της ζωή. Είναι κάτι που το έχει ζήσει παραπάνω από μια φορές στο παρελθόν και πλέον δείχνει να έχει πάρει το μάθημά της και να μην θέλει να επαναλάβει τα λάθη της.

Έτσι, ενώ το ειδύλλιό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη-Παναγόπουλο διαψεύδεται με κάθε τρόπο τόσο από την ίδια όσο και από το περιβάλλον εκείνου, η αλήθεια είναι ότι ο έρωτάς τους ζει και βασιλεύει. Απλώς ζει χωρίς να εκτίθεται και αντίθετα, οι δύο τους κρύβονται όσο μπορούν και αποφεύγουν φανατικά κάθε σημείο και κάθε περίσταση η οποία μπορεί να τους εκθέσει στα αδιάκριτα βλέμματα ή στο φωτογραφικό φακό. Και, για πρώτη φορά, η Κατερίνα αποφεύγει φανατικά κάθε αναφορά στο Instagram στην προσωπική της ζωή.

Τριήμερο στα τουρκικά παράλια

Αυτοί ήταν και οι λόγοι που το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να περάσει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος μακριά από την αγαπημένη του Μύκονο, αλλά και μακριά από την Ελλάδα γενικότερα. Ο Φίλιππος και η Κατερίνα ήταν στη Μύκονο μαζί το Πάσχα και παρ’ ότι προσπάθησαν να κρυφτούν όσο γινόταν, εκτέθηκαν ανεβάζοντας και οι δύο την ίδια φωτογραφία στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, κάτι που φανέρωσε ότι όχι μόνο ήταν στο ίδιο νησί, αλλά και στο ίδιο δωμάτιο το βράδυ της Ανάστασης.

Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, προκάλεσε την αντίδραση της οικογένειας εκείνου, που έχει θέσει ως ρητό όρο την μη έκθεση της σχέσης αυτής αλλά και του ονόματος του Φίλιππου στα ΜΜΕ. Όταν λοιπόν, ήλθε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, οι δύο τους αποφάσισαν να αποφύγουν αυτή τη φορά τη Μύκονο και να πάνε όσο πιο μακριά γινόταν. Έτσι, με το πολυτελές σκάφος εκείνου, το περίφημο Odyssey, έφυγαν για μια μίνι κρουαζιέρα στα παράλια της Τουρκίας, όπου και έζησαν ανενόχλητοι για τρεις μέρες τον έρωτά τους.

Είναι στα καλύτερά της

Όπως λένε όσοι ξέρουν την Κατερίνα Καινούργιου, η παρουσιάστρια περνάει μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της και πιθανώς στο πρόσωπο του νεαρού εφοπλιστή να έχει βρει τον άνθρωπο με τον οποίο επιτέλους θα μπορέσει να μοιραστεί τη ζωή της. Βέβαια, αυτό έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά του και κυρίως έχει να ξεπεράσει το σκόπελο της οικογένειας εκείνου, η οποία έχει αντιδράσει, όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο, σε αυτή τη σχέση.

Όχι επειδή δεν συμπαθούν την ίδια την Κατερίνα, αλλά επειδή είναι μια παραδοσιακή εφοπλιστική οικογένεια, που δεν επιθυμεί καμία εμπλοκή με τον κόσμο του θεάματος και την αναπόφευκτη δημοσιότητα που φέρνουν τέτοιες σχέσεις.

Οι ίδιοι άνθρωποι, πάντως, λένε ότι η Κατερίνα, παρά τη μεγάλη επιτυχία που έχει στην τηλεόραση, δεν θα δίσταζε να αφήσει τα πάντα πίσω της, προκειμένου να κάνει μια ευτυχισμένη οικογένεια, όταν αποφασίσει ότι βρήκε τον άνθρωπο που της ταιριάζει γι αυτό το σκοπό.

Θα είναι αυτός ο Φίλιππος Τσαγκρίδης – Παναγόπουλος;

Το μέλλον θα δείξει.