Άγγελος Μπράτης: μας συστήνει τον σύντροφό του με φόντο την Ιθάκη (φωτογραφίες – βίντεο)

Συντάκτης: Newsroom

30 Ιουλίου 2022 09:10

Άγγελος Μπράτης: μας συστήνει τον σύντροφό του με φόντο την Ιθάκη (φωτογραφίες - βίντεο)

Ο Άγγελος Μπράτης θα είναι συνοδοιπόρος στο σημερινό επεισόδιο της εκπομπής Life is a Beach στο Star, αλλά όχι μόνος. Θα τον δούμε μαζί με τον σύντροφό του Γεώργιο Σαράντο

Ο καταξιωμένος Έλληνας σχεδιαστής Άγγελος Μπράτης και πρώην κριτής του GNTM είναι σε σχέση με τον αγαπημένο του, Σαράντο Γεώργιο. Για πρώτη φορά θα εμφανιστούν τηλεοπτικά μαζί στην ταξιδιωτική εκπομπή Life is a beach του STAR που θα μεταδοθεί αυτό το σήμερα στις 13:40.
Μάλιστα, πολλοί από τους φίλους του Άγγελου Μπράτη θέλησαν να στηρίξουν την κίνησή του να εμφανιστεί σε μια εκπομπή με τον σύντροφό του. Με τον ίδιο να αναδημοσιεύει τις αναρτήσεις τους.

 

LIFE IS A BEACH MISSION IONIO, ο απόλυτα εναλλακτικός τηλεοπτικός οδηγός για αυθεντικά travel stories!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μάκης Παπασημακόπουλος, Γιώργος Λέντζας,

Παύλος Χάππιλος, Άγγελος Μπράτης, Βασιλική Ρούσου, Αντώνης Τσαπατάκης, λένε δυνατό «ναι» στην πρόσκληση του Χάρη Κιαγιαδάκη. Kαι το Life is a beach Mission Ionio γίνεται πραγματικότητα.
Ο Χάρης Κιαγιαδάκης ξεκινά για ένα ταξίδι ενός μήνα με φίλους, όπου η απόλυτη αίσθηση ελευθερίας, η μαγεία της περιπλάνησης και η έκπληξη του απρόοπτου δημιουργούν την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία, όπως τη ζει αληθινά μια παρέα, με πάθος και ζεστασιά!
Περίληψη επεισοδίου 3 – Σάββατο 30.7.22 στις 13:40

LIFE IS A BEACH MISSION ΙΟΝΙΟ – 3. Ιθάκη | Άγγελος Μπράτης

Ο Άγγελος Μπράτης ταράζει τα νερά στην Ιθάκη. Αν και οι «φονικές» μέδουσες έχουν ξεκινήσει τις απειλητικές εμφανίσεις τους στις ελληνικές ακτές, η παρέα δεν κάνει πίσω. Και ζει την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία! Το αίσθημα επιβράδυνσης και ηρεμίας, που σου δημιουργεί το νησί, συγχρονίζεται με απελευθερωτικές βουτιές και απρόσμενα πάρτι!

φωτογραφία: Instagram – @lifeisabeachtv