Άγριες Μέλισσες: Αυτό το μυστικό κρύβει ο Προύσαλης – Είσαι έτοιμος να το μάθεις;

29 Οκτωβρίου 2020 17:00

O Γιώργος Σουξές, ο οποίος υποδύεται τον ενωμοτάρχη Προύσαλη στις Άγριες Μέλισσες έδωσε δυνατό spoiler για το ρόλο του .

Ο Γιώργος Σουξές αποκάλυψε: «Ήμουν πολύ κακός μαθητής και τώρα το πληρώνω, γιατί έχω ρίξει το διάβασμα της ζωής μου για να μελετάω τους ρόλους. Με την κυρία Αλεξανδράκη έχουμε μια πολύ ωραία σχέση στις σκηνές μας. Είναι εξαιρετική ηθοποιός και μερικές φορές την ώρα της λήψης τη χαζεύω και λέω… μα τώρα, πώς το κάνει αυτό; Τόσο απλά και τόσο εύκολα…»!

Και υπογράμμισε: «Προσπαθώ να το αποκωδικοποιήσω, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ. Κάνει το πιο δύσκολο απ’ όλους. Είναι ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι και παίζει εξαιρετικά. Η ιστορία αυτού του χωριού είναι το πώς αποσυντίθεται. Από πού βγαίνουν αυτά τα σπόιλερ; Όλοι μου λένε να μη λέω τίποτα, αλλά αυτά τα σπόιλερ κυκλοφορούν.»!

Και αποκάλυψε ο Γιώργος Σουξές: «Ο Προύσαλης εφτά χρόνια μετά πάλι μόνος του είναι. Είμαι τόσο δραστήριος κι έχουμε και τόση δουλειά που θα πρέπει να φτάσει και βοήθεια. Δεν πηγαίνω στις φυλακές γιατί ήμουν δεσμοφύλακας και δεν έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Ένα άλλο μυστικό που στηρίζεται το σίριαλ είναι ότι όλοι έχουν ένα κακό εαυτό, απλώς εγώ δεν έχω λόγο να τον αναδείξω πιθανώς»!