Άγριες Μέλισσες: Φωτογραφίες ντοκουμέντο! Το συγκλονιστικό μακιγιάζ των πρωταγωνιστών!

Δημοσιεύθηκε: 18/10/2020 15:30
Άγριες Μέλισσες: Φωτογραφίες ντοκουμέντο! Το συγκλονιστικό μακιγιάζ των πρωταγωνιστών!

Οι Άγριες Μέλισσες έχουν καταφέρει να μπουν στις καρδιές των τηλεθεατών και να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον τους με την πλοκή, τη σκηνοθεσία αλλά και τις άριστες ερμηνείες των πρωταγωνιστών. Φέτος είδαμε σοκαριστικές και δυνατές σκηνές. Και εκτός από τις συγκλονιστικές ερμηνείες υπήρξε στα πρόσωπα των πρωταγωνιστών ένα επίσης συγκλονιστικό μακιγιάζ!

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη Θεοδοσία νεκρή και με γκρίζο χρώμα στο κρεβάτι του νεκροτομείο με τη μητέρα της και το Λάμπρο να θρηνεί. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Μελέτη που πυροβολήθηκε από τον Μιλτιάδη πέφτοντας μπροστά στο Δούκα Σεβαστό για να τον σώσει… Η σφαίρα βρήκε τον Μελέτη, στο μάτι και το μακιγιάζ ήταν τόσο αληθοφανές που μας παρέσυρε… στην πλοκή! Εντυπωσιακό ήταν και το μακιγιάζ της Λενιώς, μετά το ξύλο που έφαγε μέσα στις φυλακές από τις συγκρατούμενές της!

Πίσω από αυτό το μακιγιάζ κρύβεται η μακιγιέζ των Άγριων Μελισσών Άσπα Kωνσταντοπούλου η οποία πραγματικά έχει καταφέρει να κάνει δουλειά που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αυτές του Χόλυγουντ!

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.