«Άγριες Μέλισσες»: Ποιο ρόλο ήθελε ο Λεωνίδας Κακούρης;

24 Ιουνίου 2020 11:00

Κακούρ

Μιλώντας στο περιοδικό Grande ο Λεωνίδας Κακούρης αποκάλυψε πως δεν ήθελε και φέτος να υποδύεται έναν τόσο κακό χαρακτήρα και πως είχε ζητήσει να του δοθεί ένας άλλος ρόλος.
«Διαβάζονται το σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη, με την οποία είχαμε επίσης δουλέψει μαζί στο δεύτερο κύκλο της σειράς «Επιστροφή», κακός κι εκεί, προτιμούσα να υποδυθώ τον Μιλτιάδη. Να κάνω κι εγώ έναν καλό άνθρωπο! Τελικά, μου έδωσαν τον ρόλο του Δούκα, και καλά έκαναν. Ίσως κάτι έβλεπαν, που δεν το βλέπαμε εμείς! Για άλλη μια φορά, λοιπόν, υποδύομαι έναν άνθρωπο κόντρα στην ιδιοσυγκρασία μου. Να σκεφτείς, πως στα χρόνια που φοιτούσα στη δραματική σχολή του Εθνικού, η χορογράφος Μαρία Χορς με αποκαλούσε «αιθεροβάμων». «Κατέβα από τα σύννεφα Κακούρη» συνήθιζε να μου λέει», λέει ο Λεωνίδας Κακούρης.
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στον χαρακτήρα του αποκαλύπτοντας: «Είμαι βαθιά συναισθηματικός και η αλήθεια είναι πως αφήνομαι στο συναίσθημα, χωρίς να κρατάω αντιστάσεις. Ποιος μπορεί, άλλωστε να το κατευθύνει;».
Τέλος, τι είναι εκείνο που θα έκανε τον Λεωνίδα Κακούρη σκληρό απέναντι σε κάποιον; «Η αδικία, η αχαριστία, η προσποιητή ευγένεια. Θυμώνω μ’ εκείνους που νομίζουν πως είναι κάποιοι, όπως και μ’ εκείνους που τους αρέσουν οι αυλές και οι κολακείες, μπορεί να είναι γνωστοί μου, όχι όμως φίλοι μου», λέει ο ηθοποιός.