Αιμίλιος Χειλάκης: Μετά από 15 χρόνια ξανακαταστράφηκα οικονομικά – Βίντεο

Συντάκτης: Newsroom

9 Ιανουαρίου 2024 09:48

Αιμίλιος Χειλάκης: «Νομίζω πως δε θα είναι μόνο αυτοί οι δύο ηθοποιοί που θα έχουμε να μιλάμε για το MeToo»

O Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε για την καριέρα του και την προσωπική του ζωή στην εμφάνισή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου.

Για τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, ο Αιμίλιος Χειλάκης ανέφερε: «Απατώ την Αθηνά (σ.σ. Μαξίμου) με την κωμωδία, βρήκα ερωμένη. Είναι σπουδαίο, είναι τεράστιο. Ο κόσμος περιμένει να με δει ‘Καπετάν Μιχάλη’, εγώ ήθελα όμως να δοκιμάσω αυτά που θαύμαζα στους φίλους μου στους μεγάλους κωμικούς. Το προσπάθησα και νομίζω τα κατάφερα. Είναι δύσκολο, θέλει ακρίβεια. Εγώ δεν είμαι ακριβής. Στο δράμα μπορείς αν είσαι λίγο πιο τεμπέλης, στην κωμωδία πρέπει να είσαι ακριβής, θέλει δουλειά. Νομίζω ότι αν επιστρέψω στο δράμα, ίσως θα έχω γίνει καλύτερος, θα έχω βρει μια ακρίβεια που μου έλειπε».

Επίσης, δήλωσε ότι η μετάβασή του στην κωμωδία στην αρχή ήταν δύσκολη: «Φοβήθηκαν οι άλλοι, εγώ όχι. Όταν προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε θίασο, ήθελα να έχω μόνο δραματικούς ηθοποιούς όχι κωμικούς. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα, να κάνεις κωμωδία με δραματικούς ηθοποιούς. Ήθελα να δοκιμαστώ σε αυτό και η πίστη ανθρώπων όπως η Ελένη Καρακάση και ο σπουδαίος θίασος που έχω, πίστεψε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι πάρα πολύ σοβαρά, να κάνουμε μια κωμωδία με φοβερή ακρίβεια και φέραμε αυτό το αποτέλεσμα. Όταν πας να κάνεις μια τέτοια κωμωδία, η οποία είναι φάρσα, ο άλλος λέει θα με κάνεις να γελάσω; Είναι πάρα πολύ δύσκολο και εγώ αυτό το θαύμαζα, θεωρούσα τους κωμικούς μας ηθοποιούς πολύ γενναίους».

Δείτε το βίντεο παρακάτω με τη συνέντευξη και όλα όσα είπε.