Αιμίλιος Χειλάκης: Βρέθηκα ξαφνικά με «καρκίνο στον εγκέφαλο»

17 Οκτωβρίου 2019 10:01

Χειλάκης

Μετανιωμένος είναι ο Αιμίλιος Χειλάκης για μία δήλωση που είχε κάνει προ ετών και τελικά παρανοήθηκε και «μεταφράστηκε» διαφορετικά στην πορεία.
Στην περιπέτεια υγείας που έζησε πριν από 7,5 χρόνια αναφέρθηκε ο ηθοποιός, Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος παραχώρησε μαζί με τη σύζυγό του και επίσης, ηθοποιό, Αθηνά Μαξίμου, συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό».
Ο ταλαντούχος ηθοποιός υποβλήθηκε σε εγχείρηση αφαίρεσης όγκου για το οποίο είχε μιλήσει τότε, κάτι που τελικά μετάνιωσε.
«Έδωσα μια συνέντευξη στα Νέα, σε στήλη με τίτλο «Αυτό ήταν η σωτηρία μου». Πριν από 7,5 χρόνια έκανα μια εγχείρηση και μίλησα με χαρά για τον άνθρωπο που πραγματικά με έσωσε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός για να συμπληρώσει:
«Δεν ήταν όμως καρκίνος, ήταν ένας καλοήθης όγκος στη βάση του κρανίου. Εγώ βρέθηκα ξαφνικά με «καρκίνο στον εγκέφαλο» τώρα. Εκείνο τον καιρό που το είπα, το μετάνιωσα».
Το αγαπημένο ζευγάρι ηθοποιών, που αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» μίλησε ακόμη για τα 15 χρόνια της κοινής του πορείας, τις στιγμές βαρεμάρας και διαφωνιών.