Αισιόδοξη είναι η Δωροθεα Μερκουρη

Δημοσιεύθηκε: 22/03/2020 21:00
Αισιόδοξη είναι η Δωροθεα Μερκουρη

Η Δωροθέα Μερκούρη, που μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ιταλία, βρίσκεται στη χώρα μας και αντιμετωπίζει με ψυχραιμία την κατάσταση έκτακτης ανάγκης που βρισκόμαστε, δηλώνοντας αισιόδοξη για το μέλλον παρ όλο που παραμένει η  παρά τις τελευταίες εξελίξεις και την καραντίνα, λόγω κορονοϊού.

Έχοντας από νωρίς νιώσει το κακό που έρχονταν, βλέποντας τον αριθμό των νεκρών στην Ιταλία να αυξάνεται προοδευτικά, η Δωροθέα Μερκούρη δεν περίμενε τα μέτρα της κυβέρνησης για να παραμείνει στο σπίτι. Η ίδια, μάλιστα, μέσα από αναρτήσεις της υποστήριζε εξ αρχής, ότι το πιο ουσιαστικό μέτρο για να σπάσει η αλυσίδας της μετάδοσης της μόλυνσης είναι το να «μείνουμε σπίτι» και φυσικά το έκανε πράξη, μαζί με τις κόρες της.

Τώρα, όμως, βλέποντας τις προσπάθειες που γίνονται στην Ελλάδα και τα μέτρα που εφαρμόστηκαν εγκαίρως παραμένει αισιόδοξη και στέλνει το δικό της μήνυμα, μέσα από τα social media. «Κάθε μέρα είναι ένα δώρο, αναπνέω, είμαι εδώ, κάθε στιγμή αντιμετωπίζω τους φόβους μου και συνεχίζω», έγραψε χαρακτηριστικά, αναφέροντας πως «όλα θα πάνε καλά».

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT