Άκης Τσοχατζόπουλος: Ανατριχιαστικό βίντεο λίγες εβδομάδες πριν από τον θάνατό του

Συντάκτης: Newsroom

7 Σεπτεμβρίου 2022 14:04

Άκης Τσοχατζόπουλος: Ανατριχιαστικό βίντεο λίγες εβδομάδες πριν από τον θάνατό του

Ένα βίντεο – ντοκουμέντο προβλήθηκε στο «Πρωινό» την Τετάρτη. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, λίγες εβδομάδες πριν από τον θάνατό του, άρρωστος κι εξαντλημένος, ζητάει συγγνώμη από το παιδί του για όσα έχει τραβήξει εξαιτίας του.

«Άκη μου, είναι Δευτέρα πρωί πρωί και αισθάνομαι την ανάγκη να σου ζητήσω συγγνώμη για όποια στενοχώρια σου δημιούργησα και εσένα και της μητέρας σου. Θα τα παλέψουμε μαζί όλα. Είσαι πάντα στην αγάπη μου», λέει στο βίντεο ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Ο γνωστός ποινικολόγος και δικηγόρος της Βίκυς Τσοχατζοπούλου, Νίκος Αλεξανδρής, σημείωσε πως το τελευταίο διάστημα της ζωής του ο Άκης Τσοχατζόπουλος συνήθιζε να καταγράφει σε βίντεο όσα ήθελε να πει.

Βίκυ Τσοχατζοπούλου: Σπάνια εμφάνιση μετά τον θάνατο του Άκη Τσοχατζοπούλου

Την πρώτη δημόσια εμφάνιση της έκανε η Βίκυ Τσοχατζόπουλου ύστερα από τον θάνατο του πρώην ισχυρού άνδρα του ΠΑΣΟΚ Άκη Τσοχατζόπουλου

Η κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 συνάντησε την Βίκυ Χατζοπούλου να είναι ιδιαίτερα κυνική με τον δημοσιογράφο έχοντας πάντα στο πλευρό της τον γιο τους «Ημέρα μνήμης και τιμής για τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Σας παρακαλώ… Μην το αναλύσουμε τώρα. Τεράστια απώλεια. Σας παρακαλώ σεβαστείτε το παιδί. Ευχαριστώ».

Δηλώσεις στην κάμερά της πρωινής εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα έκανε πιο συνήγορος της Βίκυς Τσοχατζόπουλου και στενός φίλος του Άκη Τσοχατζόπουλο

«είναι μία ημέρα μνήμης για τον εκλιπόντα. Τιμούμε τη μνήμη του μαζί με τους αγαπημένους του ανθρώπους. Κυρίως τον γιο του, ο οποίος παρά το γεγονός ότι είναι σεμνό και ταπεινό παιδί, νιώθει έντονα την ανάγκη και την ηθική υποχρέωση να αποκαταστήσει τη μνήμη του πατέρα του. Παράλληλα με τη σύσταση του ιδρύματος που επιθυμεί ο Άκης, θα έχει τη δυνατότητα να γραφτεί ένα καινούριο κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας».