Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεν έχω χαλάσει χατίρι, στα όρια βλακείας»

12 Απριλίου 2022 19:15

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεν έχω χαλάσει χατίρι, στα όρια βλακείας»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην εκπομπή Status σχετικά με τις υποχωρήσεις που έχει κάνει για χάρη της τηλεόρασης. Έκανε αναφορά στη μακρόχρονη καριέρα του και στην εποχή που παρουσίαζε δύο και τρεις εκπομπές καθημερινές και εβδομαδιαίες

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεν έχω χαλάσει χατίρι, στα όρια βλακείας».

Συγκεκριμένα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δούλευε ασταμάτητα. Ειδικότερα, χωρίς να αρνηθεί καμιά τηλεοπτική πρόταση. «Δεν έχω χαλάσει χατίρι, στα όρια βλακείας». Ήταν η ακριβής φράση του για την περίοδο αυτή. Παρόλο που προσωπικός του χρόνος ήταν ανύπαρκτος.

Παράλληλα ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τα οικονομικά του

«Κάποιες διαδικασίες έγιναν γρήγορα εν μέσω καλοκαιριού και κάποια στιγμή μου λένε μια επιταγή σφραγίστε την. Άρχισαν τότε διάφορα συστήματα, που εγώ αγνοούσα, κι άρχισαν να μου κάνουν κατάσχεση τα πάντα. Μου έφαγαν όλα τα σπίτια κι ότι ρευστό είχα. Δηλαδή μια ωραία πρωΐα έμεινα μόνο με όσα λεφτά είχα στην τσέπη μου». Είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Θάνος Μικρούτσικος τον στήριξε μέχρι την τελευταία στιγμή του

«Εκεί χτύπησε το κουδούνι και μπήκε ο αδερφός μου, ο Θάνος με τη γυναίκα του. Μπαίνει μέσα και μου λέει άκουσε να δεις, έχω μάθει τι έχει γίνει. Δεν θα στενοχωρηθείς καθόλου, μια ζωή τη ζούμε. Σε καλύπτω πλήρως. Θα σου δίνω μηνιάτικο κανονικό. Με συγκίνησε κι αυτό κράτησε για αρκετά χρόνια. Μετά ήρθε ο καρκίνος και του τα έφαγε όλα, πηγαίνοντας για θεραπείες, και τον Ιούνιο της χρονιάς που «έφυγε» μου είπε δεν μπορώ να σου δώσω λεφτά. Του είπα ντροπή σου που μου το λες, δεν θέλω. Πέρασα ένα ολόκληρο καλοκαίρι χωρίς ένα ευρώ» κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Άλλωστε όταν έχασε τον αδερφό του είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε παλιότερη συνέντευξη

«Καταρχάς αδερφός. Σπουδαίος αδερφός. Πίστεψέ με, δε μεγεθύνω, ούτε υπερβάλλω για τον ρόλο του αδερφού μου. Μου είναι αδύνατον να το κάνω αυτό. Ήταν ο τρόπος του ο μοναδικός και ο αναντικατάστατος. Πάντα σαν να κρατούσε ένα πατρικό μπαστούνι. Και πάντα ήξερε να αλλάζει, να προσαρμόζει τον ρόλο του σε σχέση με τις εποχές. Ο δικός μου άνθρωπος»