Άννα Μπιθικώτση εν εξάλλω: «Βεβηλώσατε τον τάφο του πατέρα μου»

Δημοσιεύθηκε: 20 Φεβρουαρίου 2019 18:13
Άννα Μπιθικώτση εν εξάλλω: "Βεβηλώσατε τον τάφο του πατέρα μου"

Εν εξάλλω η κόρη του Γρηγόρη Μπιθικώτση, Άννα. Ποιος την είδε και δεν τη φοβήθηκε… Τι της συνέβη; Μετά το αφιέρωμα της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στη μνήμη του Γρηγόρη Μπιθικώτση, ξέσπασε. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα απ’ την αρχή. 

Καλεσμένοι από την οικογένεια ήταν η δεύτερη σύζυγος του αείμνηστου τραγουδιστή, Μεταξία και ο γιος τους, Γρηγόρης και αυτό, καταρχάς, τη θύμωσε.

Μισή αλήθεια για τον Μπιθικώτση από την εκπομπή «Στην υγεία μας» Επειδή ότι επαναλαμβάνεται δεν είναι τυχαίο σας παραθέτω φίλοι μου την επιστολή που είχα στείλει τον Δεκέμβριο του 2009. Την είχε στείλει στον οικοδεσπότη της εκπομπής «Στην υγειά μας» ως απάντηση και για το αποψινό αφιέρωμα στο μύθο πάτερα μου στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου στο ΣΚΑΙ.

Η επιστολή

«Με αφορμή το επιλεκτικής μνήμης αφιέρωμα που έλαβε χώρα στο πλαίσιο της τηλεοπτικής εκπομπής «Στην υγειά μας» στις 19/12/09 και που αφορούσε «όλη τη ζωή» και το έργο του ερμηνευτή της Ρωμιοσύνης Γρηγόρη Μπιθικώτση, παίρνω το έναυσμα να γράψω αυτές τις γραμμές.

Παρακολουθώντας το, με λύπη μου και έκπληξη, διαπίστωσα ότι ενσυνείδητα ή μη, στην συγκεκριμένη εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης στην οποία συνδράμουμε οικονομικά όλοι μας για να έχουμε την κατά τεκμήριο αντικειμενική πληροφόρηση και άδολη ενημέρωση, έγινε ένας «αγώνας» προκειμένου να επικρατήσει δυστυχώς η μισή αλήθεια. «Άλλωστε η μισή αλήθεια είναι ένα ολόκληρο ψέμα».