Αντίνοος Αλμπάνης για τις καταγγελίες: «Αισθάνομαι ένα μούδιασμα, έχω αγωνία..»

Δημοσιεύθηκε: 5 Φεβρουαρίου 2021 16:30
Αντίνοος Αλμπάνης για τις καταγγελίες: «Αισθάνομαι ένα μούδιασμα, έχω αγωνία..»

Θέση για τα όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό κόσμο πήρε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο ηθοποιός αισθάνεται μουδιασμένος για τα όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας από συναδέλφους του, σχετικά με παρενοχλήσεις και επιθέσεις κάθε είδους που έχουν δεχτεί.

«Εδώ και δέκα μέρες υπάρχει κάτι στην ατμόσφαιρα που κυκλοφορεί σαν φημολογία, αν θα γίνει κάτι ή δεν θα γίνει. Για εμάς που ακούμε ονόματα ανθρώπων που έχουμε υπάρξει μαζί, που έχουμε ζήσει στις σχολές, είναι σαν μια οικογένεια και ο διασυρμός που έχει δημιουργηθεί προκαλεί μούδιασμα σε όλους», δήλωσε στο «Πρωινό».

«Η αίσθηση του ότι όλοι τα ξέρουμε όλα δεν ισχύει. Μπορεί κάτι να έχεις ακούσει σαν φήμη, αλλά πάντα πρέπει να κρατάς πισινή, είναι ένας χώρος ανθρωποφάγος και πολύ εύκολα μπορούμε να πούμε κάτι για κάποιον».

«Αισθάνομαι ένα μούδιασμα, έχω αγωνία για τα κορίτσια που βρήκαν το κουράγιο να πιαστούν χέρι χέρι και να βγουν μπροστά να μιλήσουν. Πάντα θα είμαι με το μέρος του αδυνάτου και με εκείνους που έχουν ανάγκη βοήθεια. Είμαι ξαφνιασμένος, φοβάμαι ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα πράγματα τα οποία θα κάνουν την επικαιρότητα να ακούγεται σαν παραμυθάκι».