Αντώνης Κανάκης: Μιλά για τη σύντροφό του και προκαλεί συγκίνηση στην Αθηναϊδα Νέγκα όταν θυμάται τον πατέρα της

11 Μαρτίου 2020 11:37

Κανάκης

Μετά επτά χρόνια σιωπής ο Αντώνης Κανάκης άνοιξε τα χαρτιά του στην Αθηναΐδα Νέγκα και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην σύντροφο της ζωής του εξηγώντας γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουμε δει ούτε μια φωτογραφία της.
«Δεν είναι ότι φοβάμαι ή ότι κρύβω κάτι, αλλά δεν έχω καταλάβει ποτέ γιατί η προσωπική μου ζωή μπορεί ή να ενδιαφέρει τον οποιοδήποτε, ή να νιώθω την ανάγκη πως θα αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία αν τη μοιραστώ ή αν τη δημοσιοποιήσω».
Και υπογράμμισε: «Νομίζω πως δεν υπάρχει μέτρο από ένα σημείο και μετά. Δεν μπορείς να πεις ότι θα δείξεις λίγο από την προσωπική σου ζωή. Δεν υπάρχει καμία φωτογραφία της γυναίκας μου, δεν υπάρχει κανένα σχέδιο. Νιώθω ότι η προσωπική μου ζωή είναι μόνο για εμάς. Από εκεί και πέρα και το κορίτσι που είμαστε παρέα είναι της ίδιας ιδιοσυγκρασίας. Δεν είχε social media. Και κατά συνέπεια αν δεν ταιριάζαμε…».
Και κατέληξε λέγοντας: «Είναι ένα θαυμάσιο πλάσμα, μια θαυμάσια μητέρα, πολύ καλό παιδί. Δεν έχουμε παντρευτεί. Δεν έχει καμία βαρύτητα για μένα ο γάμος. Προσπαθώ να είμαι καλός σύντροφος. Η φωτογραφία που νομίζετε πως είναι η σύντροφός μου και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δεν είναι αυτή. Κάθε σχέση είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Το πάνω χέρι στο σπίτι το έχει εκείνη».

Γιατί η Αθηναϊς Νέγκα ξέσπασε σε κλάμματα;
Ο Αντώνης Κανάκης, μιλώντας για την απώλεια του πατέρα του, αναφέρθηκε στον πατέρα της Αθηναϊδας, με την ίδια να μην αντέχει και να βάζει τα κλάματα.
«Αισθάνεσαι ότι ο λόγος που έγινε βιβλίο αυτή η καταγραφή είναι επειδή ήθελες να μιλήσεις και σε άλλους ανθρώπους που έχουν χάσει τον μπαμπά τους; Εμένα μου έγραψες μια αφιέρωση και μου έλεγες “και για τον δικό σου τον μπαμπά”…», είπε η Αθηναϊς Νέγκα.
«Και βέβαια σου έγραψα μια αφιέρωση γιατί όλοι γνωρίζουμε την ιστορία σου. Ο Χρήστος ήταν αγαπημένος άνθρωπος…», είπε ο Αντώνης Κανάκης, με την Αθηναϊδα Νέγκα να συγκινείται και να βάζει τα κλάματα.
«Και μπορώ να σε “διαλύσω” ακόμα περισσότερο γιατί όταν διάβαζα την ιστορία του πατέρα σου…», είπε ο Αντώνης Κανάκης με την Αθηναϊδα Νέγκα να του απαντάει με δάκρυα στα μάτια: «Μην το κάνεις αυτό, λυπήσου με».
«Σου έγραψα αυτή την αφιέρωση στο βιβλίο ακριβώς γιατί γνωρίζω την ιστορία σου και γιατί και η δική σου ιστορία με είχε αγγίξει πάρα πολύ», είπε ο Αντώνης Κανάκης.