Απίστευτο; Η Lady Gaga στο πλευρό του Μπραντ Πιτ!

21 Νοεμβρίου 2020 11:00

Πώς θα σας φαινόταν η Lady Gaga στο πλευρό του Μπραντ Πιτ; Όχι, δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά η πραγματικότητα. Αν πιστέψουμε το Collider, η διάσημη τραγουδίστρια θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του σταρ του Χόλιγουντ στην ταινία δράσης με τίτλο «Bullet Train» σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Λιντς.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η διάσημη ποπ σταρ φέρεται να έχει υπογράψει ήδη με τη Sony Pictures Entertainment. Η ταινία είναι μία κινηματογραφική μεταφορά του ιαπωνικού μυθιστορήματος του Κόταρο Ισάκα με τίτλο «Maria Beetle».

Πέντε δολοφόνοι βρίσκονται σε ένα τρένο που ταξιδεύει με μεγάλη ταχύτητα από το Tokyo στο Morioka με μόλις 5 στάσεις μέχρι τον τελικό προορισμό. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ανακαλύπτουν πως η αποστολή του κάθε ενός συνδέεται με του άλλου. Ποιος θα καταφέρει να παραμείνει ζωντανός; Κορονοϊού επιτρέποντος, τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τον ρόλο που πρόκειται να αναλάβει η Lady Gaga.