Απίστευτο και όμως αληθινό! Ποια ανακοίνωσε το οριστικό τέλος των Καρντάσιαν;

Δημοσιεύθηκε: 9 Σεπτεμβρίου 2020 10:51
Απίστευτο και όμως αληθινό! Ποια ανακοίνωσε το οριστικό τέλος των Καρντάσιαν;

Μπορεί η είδηση να μοιάζει ως φάρσα αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινή. Η Kim Kardashian αποκάλυψε πως οι φετινοί 20 σεζόν για το Reality keeping up with the Kardashians είναι και η τελευταία. Είναι γεγονός πως τα μέλη της οικογένειας της μέσα από αυτό το Reality κατάφεραν να αναδειχθούν σε προσωπικότητες παγκόσμιας εμβέλειας και να μπουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κιμ Καρντάσιαν:

Με βαριά καρδιά έχουμε πάρει τη δύσκολη απόφαση ως οικογένεια να αποχαιρετήσουμε το Keeping Up with the Kardashians.

Μετά από 14 χρόνια, 20 σεζόν, εκατοντάδες επεισόδια και πολυάριθμες εκδηλώσεις, είμαστε ευγνώμονες σε όλους εσάς που μας έχετε παρακολουθήσει όλα αυτά τα χρόνια – μέσα από τις καλές στιγμές, τις κακές στιγμές, την ευτυχία, τα δάκρυα, τις πολλές σχέσεις και τα παιδιά. Θα λατρεύουμε για πάντα τις υπέροχες αναμνήσεις και τους αμέτρητους ανθρώπους που συναντήσαμε στην πορεία.

Ευχαριστώ τα χιλιάδες άτομα και τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν σε αυτήν την εμπειρία και το πιο σημαντικό, ένα πολύ ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Ryan Seacrest για την πίστη του σε μας.

Η τελευταία μας σεζόν θα προβληθεί στις αρχές του επόμενου έτους, το 2021.

Χωρίς το Keeping Up with the Kardashians, δεν θα ήμουν εκεί που βρίσκομαι σήμερα. Είμαι τόσο απίστευτα ευγνώμων σε όλους όσους έχουν παρακολουθήσει και υποστηρίξει εμένα και την οικογένειά μου τα τελευταία 14 απίστευτα χρόνια. Αυτό το σόου μας έκανε να είμαστε εκεί που είμαστε και θα είμαι για πάντα υπόχρεη σε όλους όσοι έπαιξαν ρόλο στη διαμόρφωση της καριέρας μας και στην αλλαγή της ζωής μας για πάντα.

Με αγάπη και ευγνωμοσύνη, Κιμ».