Απίστευτος καυγάς στον αέρα του The booth «Eίσαι καραγκιόζης φίλε!»

Δημοσιεύθηκε: 12/08/2020 17:36
Απίστευτος καυγάς στον αέρα του The booth "Eίσαι καραγκιόζης φίλε!"

 

«Είσαι πολύ μεγάλος καραγκιόζης ρε φίλε! Πολύ μεγάλος καραγκιόζης» αναφώνησε ο Γιώργος Τσαλίκης στον αέρα της μεσημεριανής εκπομπής!

Μπροστά στο πιο αμήχανο αλλά και… προκλητικό τηλεφώνημα βρέθηκε η παρέα του The Booth το μεσημέρι της Τετάρτης. Την Σοφία Μουτίδου, την Κρυσταλία και την Σοφία Κουρτίδου συντρόφευσε στην εκπομπή ο Γιώργος Τσαλίκης σαν καλεσμένος.

Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, με τις ιστορίες των τηλεθεατών σε πρώτο πλάνο, ο 25χρονος Πυγμαλίωνας έκανε την τηλεφωνική του παρέμβαση και προκάλεσε χαμό!

«Eγώ αυτά που κάνει η κοπέλα μου δεν τα ανέχομαι. Είμαι στο Δημόσιο και είμαι αστυνομικός. Έχω μάθει αλλιώς και δεν μπορώ να ανέχομαι τέτοιες καταστάσεις» σημείωσε χαρακτηριστικά ο τηλεθεατής της εκπομπής προσθέτοντας πως «καμιά φορά και όταν πρέπει και της κάνω παρατήρηση, όταν μου λέει πως δεν μπορεί να βρεθούμε ενώ ξέρω τον λόγο, ασκώ την αναγκαία βία! Η αναγκαία βία που είναι αυτή που πρέπει να ασκηθεί και ασκούνταν το 1950 – 1960 και οι γυναίκες έβγαζαν σωστά παιδιά! Οικοδομούσαν σωστά παιδιά»!

 

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT