Αποκλειστικά στο CIAO: Πώς Ματέο και Κικίλιας έφεραν κοντά τις Μενεγάκη – Μπαλατσινού και λύθηκε η παρεξήγηση

Δημοσιεύθηκε: 18 Σεπτεμβρίου 2019 13:05
Αποκλειστικά στο CIAO: Πώς Ματέο και Κικίλιας έφεραν κοντά τις Μενεγάκη - Μπαλατσινού και λύθηκε η παρεξήγηση

Μια σχέση που έχει περάσει από τα σαράντα κύματα φαίνεται ότι βρίσκει και πάλι την ισορροπία της. Μια ισορροπία δύσκολη, που χρειάστηκε πολύ καιρό για να επιτευχθεί. Και φρόντισαν γι’ αυτό ο Ματέο Παντζόπουλος και ο Βασίλης Κικίλιας.

Μπαλατσ

Μιλάμε φυσικά για τη σχέση της Ελένης Μενεγάκη και της Τζένης Μπαλατσινού. Μια σχέση παλιά, που δέθηκε και με μια κουμπαριά, αφού η Τζένη έχει βαφτίσει την κόρη της Ελένης, τη Λάουρα.

Για πολλά χρόνια οι δύο γυναίκες ήταν αχώριστες και έκαναν πολλή παρέα, την εποχή που η Τζένη ήταν παντρεμένη με τον Πέτρο Κωστόπουλο και η Ελένη με τον Γιάννη Λάτσιο. Όλα άλλαξαν όταν η Ελένη αποφάσισε να χωρίσει, μια απόφαση που βρήκε αντίθετη την κολλητή της. Τότε, μέσα κυριολεκτικά σε μια νύχτα, η παλιά φιλία χάλασε και οι δύο γυναίκες σταμάτησαν για πολλά χρόνια να μιλάνε. Αν και ποτέ καμία από τις δύο δεν αναφέρθηκε στη διαμάχη τους ή σε όσα τις χώρισαν, ήταν κοινό μυστικό στην αθηναϊκή κοινωνία το τι είχε συμβεί. Κάτι που αποδείχθηκε όταν χώρισε και η Τζένη Μπαλατσινού από τον Πέτρο Κωστόπουλο. Τότε φαίνεται ότι η παρουσιάστρια είδε κι εκείνη αλλιώς τα πράγματα και έκανε αρκετές προσπάθειες επαναπροσδιορισμού της σχέσης της με την Ελένη Μενεγάκη. Κάποια ανοίγματα τα οποία ναι μεν έληξαν την απόλυτη ψύχρα και απομάκρυνση, αλλά δεν είχαν οδηγήσει στο ποθητό αποτέλεσμα, να κάνουν οι δύο τους και πάλι παρέα, δηλαδή.

Μενεγ

 

Όταν έσπασε ο πάγος…

Τώρα, όμως, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά στη ζωή και των δύο. Η Τζένη Μπαλατσινού παντρεύτηκε τον Βασίλη Κικίλια και πλέον βρίσκεται και η ίδια στη θέση που βρέθηκε πριν από περίπου μια πενταετία η Ελένη Μενεγάκη. Προσπαθεί να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή της και στην προσωπική της ευτυχία. Και τώρα, όπως φαίνεται, ήταν η κατάλληλη στιγμή για να έρθει και πάλι κοντά με την παλιά της φίλη. Μόνο που αυτό δεν ήταν τόσο εύκολο, καθώς και οι δύο δίσταζαν να κάνουν το πρώτο βήμα. Και κυρίως η Τζένη Μπαλατσινού. Γι’ αυτό και ανέλαβαν οι δύο σύζυγοί τους, ο Βασίλης Κικίλας και ο Ματέο Παντζόπουλος να κάνουν αυτό το πρώτο βήμα. Και το έκαναν.

Μενεγ

Ο… μυστικός δείπνος

Η συνάντηση των δύο ζευγαριών έγινε στη Γλυφάδα, σε ένα μεξικάνικο εστιατόριο και ήταν σε πάρα πολύ καλό κλίμα. Η αρχική αμηχανία έσπασε πολύ γρήγορα, καθώς οι δυο άντρες ήταν αποφασισμένοι, αλλά αυτό ήταν και κάτι που ήθελαν και οι δύο φίλες. Μάλιστα, στην ίδια συνάντηση αποφασίστηκε και κάτι ακόμα: Να πάει ο Βασίλης Κικίλιας ως καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αφού πρώτα εμφανιστεί στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ως καλεσμένος της πρεμιέρας του.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT