Αποκλειστικό: 15 χρόνια μετά… Η Μενεγάκη «σφάζει» τη Μελέτη

Δημοσιεύθηκε: 02/12/2019 10:56
Αποκλειστικό: 15 χρόνια μετά... Η Μενεγάκη «σφάζει» τη Μελέτη

Και ξαφνικά ανατρέπονται όλα στο τηλεοπτικό σκηνικό, ή τουλάχιστον έτσι λένε οι πληροφορίες από το ρεπορτάζ και το παρασκήνιο, οι οποίες μάς προετοιμάζουν για μεγάλες ανακατατάξεις…

Το κεντρικό πρόσωπο σε όλα αυτά είναι η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης, που δεν είναι άλλη από την Ελένη Μενεγάκη. Όπως ακούγεται πολύ έντονα τα τελευταία 24ωρα, λοιπόν, η ρήξη ανάμεσα στην ωραία Ελένη και τον Alpha είναι οριστική και μάλλον η εκπομπή της δεν θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Ή, για να είμαστε ακριβείς, η εκπομπή θα συνεχιστεί, αλλά χωρίς την ίδια. Το διαζύγιο, στο οποίο φαίνεται ότι οδεύουν οι δύο πλευρές, λέγεται ότι θα είναι συναινετικό, καθώς καμία από τις δύο πλευρές δεν θέλει να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία, η οποία έτσι κι αλλιώς τον τελευταίο καιρό έχει περάσει από πολλές αναταράξεις. Συνεπώς, η μεσημεριανή ζώνη του Alpha, ακούγεται ότι θα μείνει κενή. Κι εδώ μπαίνει στο σκηνικό το όνομα της Ελεονώρας Μελέτη.

Μενεγακ

Το παρασκήνιο είναι πολύ πλούσιο και αν ισχύουν πράγματι όλα αυτά τα οποία λέγονται τον τελευταίο καιρό τότε οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Όπως αναφέρουν πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, σε περίπτωση που ισχύει η είδηση της μετακίνησης της Ελένης Μενεγάκη σε άλλο σταθμό, τότε υπάρχουν ήδη σκέψεις να αναλάβει τη θέση της μια άλλη πολύ γνωστή παρουσιάστρια, η οποία την έχει αντικαταστήσει και στο παρελθόν, σε άλλο σταθμό και άλλη ζώνη. Ο λόγος φυσικά για την Ελεονώρα Μελέτη.

Μενεγακ

Ο θυμός της Ελένης

Το όνομα της Ελεονώρας Μελέτη ακούγεται πολύ έντονα τις τελευταίες μέρες ως εκείνη που θα αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha. Το πώς έπεσε στο τραπέζι είναι μια ιστορία που επίσης παίζει ρόλο στις εξελίξεις. Κάποιοι είπαν ότι η ίδια φρόντισε να έχει κάποιες συναντήσεις με τους υπευθύνους του σταθμού, όταν άρχισαν να ακούγονται τα περί απομακρύνσεως της Μενεγάκη από τη συγκεκριμένη ζώνη. Κάποιοι άλλοι ότι την ζήτησαν οι ίδιοι και κάποιοι τρίτοι ότι προτάθηκε από συγκεκριμένα στελέχη. Όπως και να έχει, η όλη υπόθεση θύμισε στην Ελένη Μενεγάκη τα όσα είχαν γίνει πριν από μερικά χρόνια, όταν η Ελεονώρα Μελέτη την είχε αντικαταστήσει στον «Πρωινό Καφέ». Τότε είχε ειπωθεί ότι η παρουσιάστρια είχε αυτοπροταθεί για τη συγκεκριμένη θέση, κάτι που ποτέ κανείς δεν έμαθε εάν όντως ίσχυε. Γεγονός είναι ότι η Μενεγάκη δεν ξεχνάει και όταν άκουσε ότι συζητιέται το όνομα της Ελεονώρας μελέτη για να την αντικαταστήσει, θύμωσε πολύ. «Δεύτερη φορά που γίνεται το ίδιο πράγμα με το ίδιο πρόσωπο», είπε σε στενούς της συνεργάτες. Ο θυμός της προέρχεται από το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση και θεωρεί πολύ πρόωρο να γίνονται συζητήσεις για την αντικατάστασή της σε μια εκπομπή από την οποία δεν έχει φύγει.
Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε ποιες ακριβώς θα είναι οι τελικές εξελίξεις. Όλα αυτά ακόμα είναι στο στάδιο των συζητήσεων και καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί οριστικά. Οι επόμενες μέρες αναμένεται να είναι καθοριστικές για τις αποφάσεις όλων των εμπλεκομένων, σταθμών και προσώπων και όπως φαίνεται οι επόμενοι τηλεοπτικοί μήνες θα είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέροντες. Τόσο στο τηλεοπτικό γυαλί όσο και στα παρασκήνια…

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT