Αποκλειστικό: Αντεπίθεση με αγωγή-φωτιά – Ο Μαραντίνης κολλάει στον τοίχο τη Σίσσυ

Δημοσιεύθηκε: 25 Νοεμβρίου 2019 08:37
Αποκλειστικό: Αντεπίθεση με αγωγή-φωτιά - Ο Μαραντίνης κολλάει στον τοίχο τη Σίσσυ

Παρά τη δημόσια εικόνα που θέλουν -και σωστά- να δίνουν οι ίδιοι, αυτή ενός πρώην ζευγαριού που τα έχει βρει απόλυτα και έχει καλή σχέση για χάρη των παιδιών του, η κατάσταση ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη μόνο καλή δεν είναι και όλα δείχνουν ότι το πρώην ζευγάρι ίσως τελικά λύσει τις όποιες διαφορές του στα δικαστήρια.

Ο χωρισμός του Θοδωρή Μαραντίνη και της Σίσσυς Χρηστίδου πέρασε από διάφορες φάσεις, με τους δύο τους να προσπαθούν να διατηρήσουν όσο το δυνατό καλύτερες σχέσεις, για χάρη των παιδιών τους. Τα πράγματα όμως δεν ήρθαν ακριβώς έτσι, καθώς όπως έγινε πριν από λίγο καιρό γνωστό, από πηγές προσκείμενες στο ζευγάρι, η Σίσσυ Χρηστίδου είναι έτοιμη να υποβάλει αγωγή εναντίον του πρώην συζύγου της. Το περιεχόμενο της αγωγής δεν έχει γίνει γνωστό, καθώς ακόμα βρίσκεται υπό επεξεργασία από τους δικηγόρους της παρουσιάστριας. Όπως λένε, όμως, οι ίδιες πηγές, πρόκειται για διαφορές που έχουν προκύψει μετά το διαζύγιο, τόσο στο προσωπικό όσο και στο οικονομικό κομμάτι.

Μαρα

Ο πρώην σύζυγός της δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια. Όταν έμαθε για την αγωγή, προσπάθησε αρχικά να επιλύσει εξωδικαστικά τις όποιες διαφορές τους. Οι δύο τους είχαν μια σειρά από συναντήσεις, τόσο μόνοι τους όσο και με τους δικηγόρους τους, συναντήσεις όμως οι οποίες δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, αφού κατέληξαν σε εκ νέου σύγκρουση και καυγάδες.

Κι έτσι, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, που γνωρίζουν πολύ καλά τα όσα συμβαίνουν ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, ο Θοδωρής Μαραντίνης αποφάσισε, με τις συμβουλές των δικηγόρων του φυσικά, να προχωρήσει κι εκείνος σε αγωγή εναντίον της πρώην συζύγου του, με την οποία αγωγή, η μεταξύ τους αντιπαράθεση οξύνεται ακόμα περισσότερο.

 

Πώς έφτασαν ως εκεί

Μαρα

Όσοι παρακολουθούν τη διένεξη απορούν πώς το ζευγάρι έφτασε ως αυτό το σημείο. Ιδιαίτερα δε όταν οι δύο τους είναι προφανές ότι έχουν πρωτίστως στο μυαλό τους το καλό των παιδιών τους, τα οποία λατρεύουν αμφότεροι.

Ο λόγος που η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε να κάνει μια τέτοια κίνηση, όπως λένε λοιπόν, οι γνωρίζοντες, φαίνεται ότι πάει αρκετά πίσω στο χρόνο και πιθανώς κρύβεται στα όσα προηγήθηκαν του χωρισμού της από τον τραγουδιστή. Όπως λένε πάντα οι ίδιες πηγές, η παρουσιάστρια έχει θυμώσει πολύ με τα ψέματα που πιστεύει ότι της είχε πει ο πρώην σύζυγός της, καθώς η ίδια είναι πεπεισμένη ότι για το χωρισμό τους ευθύνεται κάποιο τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά τους. Κάτι τέτοιο δεν αποδείχθηκε ποτέ, βέβαια, αλλά η Σίσσυ δεν αλλάζει τη γνώμη της. Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι δύο τους έχουν ακόμα κάποιες διαφορές στα οικονομικά τους, φαίνεται ότι ήταν τα πράγματα που οδήγησαν την παρουσιάστρια στην απόφαση να σταματήσει να προσπαθεί να επιλύσει τις διαφορές της εξωδικαστικά και να απευθυνθεί στους δικηγόρους της.

Όσο για την πλευρά του Θοδωρή Μαραντίνη, ο ίδιος και οι δικηγόροι του, θα προσπαθήσουν μέχρι την τελευταία στιγμή να μην φτάσει το θέμα στα δικαστήρια, κυρίως για χάρη των παιδιών. Αυτή τη στιγμή, όμως, οι δύο πλευρές δεν φαίνεται να έχουν βρει κάποιο σημείο σύγκλισης και τα πράγματα οδηγούνται στα άκρα, με την αγωγή του Μαραντίνη να δείχνει πλέον ότι η δικαστική αντιπαράθεση είναι μονόδρομος για το πρώην ερωτευμένο και αγαπημένο ζευγάρι.