Αποκλειστικό! Νίκος Οικονομόπουλος – Ντόρα Μακρυγιάννη: Έρωτας με την κούκλα του ΑΝΤ1!

Δημοσιεύθηκε: 30/12/2019 10:12
Αποκλειστικό! Νίκος Οικονομόπουλος – Ντόρα Μακρυγιάννη: Έρωτας με την κούκλα του ΑΝΤ1!

 

Τον τελευταίο καιρό είναι κοινό μυστικό στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ζοζεφίν Βέντελ ήταν κάτι παραπάνω από απλοί συνάδελφοι και φίλοι. Όμως, φαίνεται ότι αυτό δεν ισχύει πια.

Οι δύο τραγουδιστές μπορεί να μην είχαν μιλήσει ποτέ ανοιχτά για την σχέση τους και να μην είχαν δώσει λαβή, καθώς υπήρξαν πολύ διακριτικοί, αλλά το παρασκήνιο γνωρίζει πολύ καλά ότι τον τελευταίο καιρό έφευγαν κάθε βράδυ μαζί από το νυχτερινό κέντρο. Όπως επίσης ότι η Ζοζεφίν, πριν και μετά τις εμφανίσεις, ήταν διαρκώς στο καμαρίνι του Νίκου Οικονομόπουλου.

Όλα αυτά, όμως, έλαβαν τέλος, πριν από λίγες μέρες όταν η τραγουδίστρια πήγε και πάλι να βρει τον Οικονομόπουλο στο καμαρίνι του, αλλά εκεί την περίμενε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Αντί να τον βρει μόνο του, τον βρήκε με μια άλλη γυναίκα, πολύ γνωστή κι εκείνη αν και από άλλο χώρο, με την οποία τους «έκανε τσακωτούς» σε πολύ τρυφερές στιγμές. Για την ακρίβεια, τη στιγμή που ο Νίκος Οικονομόπουλος έκανε την κίνησή του.

Η εν λόγω γυναίκα είναι η ηθοποιός Ντόρα Μακρυγιάννη, η οποία έγινε πανελληνίως γνωστή όταν της εμπιστεύτηκαν έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Η 28χρονη Ντόρα είναι μια πανέμορφη γυναίκα και πολύ καλή ηθοποιός, η οποία έχει κερδίσει το κοινό τόσο με την υποκριτική της όσο και με το ταλέντο της. Στο παρελθόν, μάλιστα, της έχουν «χρεώσει» σχέσεις με δύο συμπρωταγωνιστές της: Πρώτα τον Πάνο Νάτση και μετά με τον Γιάννη Αθητάκη, πρώην σύντροφο και της Ελεονόρας Ζουγανέλη. Και ένας από τους ανθρώπους που δεν κατάφεραν να αντισταθούν στη γοητεία της, φαίνεται ότι είναι και ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Η αντίδραση της Ζοζεφίν

Η τραγουδίστρια σοκαρίστηκε με όσα είδε μπαίνοντας στο καμαρίνι του Νίκου Οικονομόπουλου, καθώς δεν υπήρχε καμία αμφιβολία για το τι ήταν αυτό που συνέβαινε μπροστά στα μάτια της. Όπως λένε οι πληροφορίες, δεν μπήκε καν στον κόπο να ζητήσει εξηγήσεις από τον τραγουδιστή, καθώς αυτό που έβλεπε ήταν σαφές. Έτσι, απλώς έφυγε και του έστειλε ένα μήνυμα ζητώντας του να μιλήσουν. Λίγο αργότερα οι δύο τους συναντήθηκαν και κανείς δεν ξέρει το ακριβώς ειπώθηκε στη συνάντηση αυτή, η οποία κράτησε αρκετή ώρα. Πάντως, το μόνο βέβαιο είναι ότι η δική τους σχέση τελείωσε και μάλλον οριστικά, ενώ ασαφές παραμένει το τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα στον τραγουδιστή και την ηθοποιό και ποια θα είναι η εξέλιξη -αν υπάρξει- της δικής τους σχέσης.

 

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.