Αποκλειστικό! Ο Ορέστης Τζιόβας χωρίζει ένα χρόνο μετά το γάμο του

Δημοσιεύθηκε: 05/12/2019 11:38
Αποκλειστικό! Ο Ορέστης Τζιόβας χωρίζει ένα χρόνο μετά το γάμο του

Σχεδόν δυο μήνες μετά την πρώτη επέτειο του γάμου τους, οι πληροφορίες επιμένουν ότι ο Ορέστης Τζιόβας και η Κατερίνα Φλώρου έχουν χαράξει διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

τζιο

Η σχέση τους, όπως λένε πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού, άρχισε να περνάει πολύ σοβαρή κρίση πριν από το καλοκαίρι, μια κρίση που κορυφώθηκε κατά της διάρκεια των πρώτων κοινών διακοπών τους, οι οποίες όλα δείχνουν ότι θα είναι και οι τελευταίες. Οι λόγοι της κρίσης αυτής δεν έχουν γίνει γνωστοί, αν και κάποιοι κάνουν λόγο για απλή αδυναμία συνεννόησης και ασυμφωνία χαρακτήρων. Ούτως ή άλλως, οι δύο τους δεν γνωρίζονταν σχεδόν καθόλου όταν πήραν μέσα σε 15 μέρες την απόφαση να παντρευτούν.

τζιο

 

Ο γάμος που έγινε σε 15 μέρες από τη γνωριμία τους

«Καλύτερα που δεν γνωρίζατε τη σχέση μας. Η απόφαση μου να παντρευτώ ήταν πολύ σύντομη, γρήγορη. Η σχέση μου ήταν πολύ σύντομη, ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένος, η Κατερίνα είναι η γυναίκα της ζωής μου, αλλιώς δεν θα έκανα κάτι τέτοιο, αν δεν τα πίστευα αυτά», είχε δηλώσει ο ηθοποιός λίγο καιρό μετά το γάμο του.
Ο πολιτικός τους γάμος έγινε σε ήπιους τόνους και το ζευγάρι έδειχνε πανευτυχές. Ο ίδιος σε συνέντευξή του είχε πει σχετικά με το γάμο του τα εξής:
«Παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο, θα ακολουθήσει όμως και θρησκευτικός. Ήταν επιλογή μας να κρατήσουμε για εμάς τον γάμο μας. Ουσιαστικά, δεν το γνώριζαν ούτε οι γονείς μας, στους οποίους σκοπεύαμε να το ανακοινώσουμε μετά την έξοδο μας από το δημαρχείο, κάτι που άλλαξε λόγω της “διαρροής” στα media. Δεν τους ανακοινώσαμε την πρόθεση μας να παντρευτούμε γιατί συνέβησαν όλα τόσο γρήγορα που θα απορούσαν για την άμεση απόφαση μας θα μας πρότειναν να το ξανασκεφτούμε».
Ο γάμος ήρθε μόλις 15 μέρες μετά την είδηση του χωρισμού του Ορέστη Τζιόβα από την προηγούμενη σχέση του, την Ηρώ Μουντάκη. Στο μυστήριο παρευρέθησαν μόνο οι μάρτυρες του ζευγαριού. Όσο για την σύζυγο του ηθοποιού, η ίδια δεν είναι γνωστή από τον χώρο, αλλά εργάζεται ως δικηγόρος και έχει καταγωγή από την Κέρκυρα. Η νύφη μάλιστα έκλεψε τις εντυπώσεις στο δημαρχείο, καθώς δεν εμφανίστηκε με κάποιο λευκό φόρεμα, όπως συνηθίζεται, αλλά προτίμησε ένα αέρινο μακρύ τιρκουάζ φόρεμα. Ο Ορέστης Τζιόβας αν και κράτησε κρυφή την ιδιαίτερη για εκείνους στιγμή, μετά την λήξη του πολιτικού γάμου, δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος όχι μόνο κράτησε μυστικό τον γάμο του από τα media, αλλά και από τους συναδέλφους του στην παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο», από όπου πήρε διήμερη άδεια από τις πρόβες, χωρίς να τους αποκαλύψει τον λόγο.
«Είναι ο πιο ιδιαίτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Ο πιο ευαίσθητος. Είναι ένας φανταστικός άνθρωπος», είπε η Κατερίνα αμέσως μετά το γάμο τους. Στην ερώτηση των δημοσιογράφων για την ταχύτητα με την οποία κινήθηκαν ο ηθοποιός απάντησε: «Πήραμε γρήγορα την απόφαση. Είναι όταν γνωρίζεις αυτόν που έπρεπε».
Ίσως τώρα αποδειχθεί ότι η βιασύνη τους ήταν τελικά υπερβολική…