Αποκλειστικό!Ολη η αλήθεια για το τηλεοπτικό μελλον της Σασάς Σταμάτη! Οι παραξενιές και οι παράλογες απαιτήσεις!

Δημοσιεύθηκε: 07/08/2020 11:05
Αποκλειστικό!Ολη η αλήθεια για το τηλεοπτικό μελλον της Σασάς Σταμάτη! Οι παραξενιές και οι παράλογες απαιτήσεις!

Είναι αλήθεια ότι η Σάσα Σταμάτη τα τελευταία χρόνια έχει δεχθεί αρκετές τηλεοπτικές προτάσεις όμως γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει στεριώσει σε καμία;

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει σε όλες τις προτάσεις που δέχεται κατά καιρούς για τηλεοπτική εκπομπή η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη είναι ένα και μοναδικό θέλει να είναι η Κεντρική παρουσιάστρια χωρίς κανέναν συμπαρουσιαστή χωρίς δεύτερο κύριο παρουσιαστή αλλά να είναι το μοναδικό πρώτο όνομα.

Πριν από περίπου δύο χρόνια όταν δέχτηκε τηλεοπτική πρόταση από το Οpen για να παρουσιάσει την εκπομπή του Σαββατοκύριακου όταν της ανακοινώθηκε ότι στο πλευρό της θα βρίσκεται ο Πέτρος Κωστόπουλος με ισότιμο ρόλο στον αέρα της εκπομπής η Σάσα τους απάντησε ότι δεν δέχομαι να συμπαρουσιάζω με κανέναν.

Πρόσφατα ξαναδέχτηκε μία ακόμα τηλεοπτική πρόταση από το ίδιο κανάλι για να βρίσκεται στην γυναικεία καθημερινή εκπομπή the booth. Φυσικά όταν αντιλήφθηκε ότι σε αυτήν την εκπομπή και οι τέσσερις γυναίκες που θα βρίσκονται στον αέρα θα έχουν ακριβώς τον ίδιο ρόλο και θα είναι ακριβώς στο ίδιο επίπεδο παρουσίασης η γνωστή δημοσιογράφος τους κόλλησε για ακόμα μία φορά μαντήλι.

Φυσικά αρκετές εκπομπές έχουν προσεγγίσει την Σάσα Σταμάτη για να ενταχθεί στην ομάδα της εκπομπής ως πανελίστρια Και εκείνη απαντά με το γνωστό ύφος Ότι εγώ είμαι πλέον παρουσιάστρια και δεν δέχομαι να ξαναγίνω πανελίστρια.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.