Αποκλειστικό: To «Βig Brother» επιστρέφει από τον ΣΚΑΪ και βγαίνει τον Φλεβάρη στον τηλεοπτικό αέρα

Δημοσιεύθηκε: 17/10/2019 09:16
Αποκλειστικό: To «Βig Brother» επιστρέφει από τον ΣΚΑΪ και βγαίνει τον Φλεβάρη στον τηλεοπτικό αέρα

Το είδαμε, το αγαπήσαμε και ανέδειξε τους δικούς του ήρωες: τον Πρόδρομο, τον Τσάκα, το ζευγάρι της Αγίας Παρασκευής, στο δεύτερο τη Φραντζέσκα με τα «φιλούθκια», τη Ρέα που προκάλεσε το πιο πηγαίο και αξέχαστο «κλάμα» της ελληνικής τηλεόρασης… Από τον Φεβρουάριο ο… Μεγάλος Αδερφός επιστρέφει στη μικρή οθόνη από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ… Μάλιστα στάλθηκε και επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή του από το κανάλι που αναφέρει:
«Ένα από τα πιο δημοφιλή ριάλιτι σόου, το «Big Brother», επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.
Τα δικαιώματα του «Big Brother» εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ από την εταιρία Endemol Shine International για να το εντάξει στο πρόγραμμά του.
Φέτος, συμπληρώνονται 20 χρόνια από την πρώτη μετάδοσή του. Το επιτυχημένο ριάλιτι έχει προβληθεί σε 70 χώρες ανά τον κόσμο, αλλάζοντας τα τηλεοπτικά δεδομένα.
Το Big Brother της νέας εποχής έρχεται στον ΣΚΑΪ».

 

Ο παρουσιαστής

Ποικίλα είναι τα πρόσωπα που έχουν πέσει στο τραπέζι για τη θέση του παρουσιαστή… Άλλωστε το κανάλι διαθέτει διάφορους ανθρώπους στο δυναμικό του που θα μπορούσαν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του σόου… Βέβαια αν κρίνουμε από το πρώτο «Big Brother» που προβλήθηκε στην Ελλάδα -και σημείωσε μεγάλη επιτυχία-, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν διέθετε μόνο το χάρισμα να μπορεί να «ανοίγει» τους παίκτες και να του εξομολογούνται τα εσώψυχά τους, διέθετε επίσης αυθορμητισμό και ήξερε πώς να παρεμβαίνει και να δίνει αυτή την ένταση που απαιτείται για να κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεθεατή. Έτσι λοιπόν και στον ΣΚΑΪ αναζητούν ένα πρόσωπο που να διαθέτει αυτά τα στοιχεία. Μέχρι στιγμής ένα πρόσωπο που θεωρείται ικανό να αντεπεξέλθει με άνεση σε αυτό το ρόλο είναι ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος μάλιστα θα έχει τελειώσει τις υποχρεώσεις του στο «Guess my age» και θα μπορεί να αναλάβει κάτι καινούργιο.