Αποκλειστικό:Τρίγγου – Χατζηαγγελάκης : Το κρυφό ειδύλλιο πίσω από τις «Μέλισσες»

4 Αυγούστου 2020 12:33

Εδώ και λίγες ημέρες έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν να υπάρχει ένα νέο ειδύλλιο στην ελληνική showbiz ανάμεσα στον πρώην σύντροφο της Μαίρης Συνατσάκη, Σπύρο Χατζηαγγελάκη και την Έλλη Τρίγγου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί στη θεατρική πρεμιέρα του «The Proof Show». Μια κοινή φωτογραφία στο Red Jasper Cabaret Theatre ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει τα σενάρια για νέο ειδύλλιο στην πόλη. Ο ηθοποιός έσπευσε να διαψεύσει την είδηση λέγοντας πως είναι μόνο φίλοι. «Είμαι ελεύθερος, δεν είμαι σε σχέση» δήλωσε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Οι δυο ηθοποιοί που αυτήν την περίοδο είναι ελεύθεροι και ωραίοι και αγαπούν φυσικά πολύ το θέατρο βρέθηκαν στη παράσταση και πόζαραν πλάι πλάι λίγο πριν την αρχή του έργου. Και όπως καταλαβαίνεις πολλοί έσπευσαν να τους χρεώσουν μια νέα σχέση. Τι συμβαίνει όμως, στην πραγματικότητα.

Ο αγαπημένος «Αγγελούκος» από την «Μουρμούρα» που στο παρελθόν ήταν ζευγάρι με την Μαίρη Συνατσάκη και η γλυκιά «Ασημίνα» από τις «Άγριες Μέλισσες» που πρόσφατα χώρισε από τον Αργύρη Πανταζάρα, απολαμβάνουν αυτήν την περίοδο την ελευθερία τους και ήταν η κατάλληλη στιγμή να πέσουν ο ένας πάνω στον άλλον, όπως λένε όσοι τους ξέρουν καλά.

 

Γιατί το κρύβουν

Οι ίδιοι άνθρωποι επισημαίνουν ότι η έλξη ανάμεσά τους είναι πολύ μεγάλη και εμφανής για όσους τους βλέπουν μαζί, αλλά είναι αποφασισμένοι και οι δύο να κρατήσουν κρυφό το οτιδήποτε προσωπικό συμβαίνει μεταξύ τους.

Ο λόγος γι αυτό είναι ότι αρχικά θέλουν και οι δύο να βεβαιωθούν ότι αυτό που συμβαίνει δεν είναι ένα απλό φλερτ αλλά έχει περιθώρια να εξελιχθεί σε κάτι με γερές βάσεις και προοπτική για το μέλλον.

Έτσι κι αλλιώς, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης έκρυβε στην αρχή και τη σχέση του με τη Μαίρη Συνατσάκη, ενώ το ίδιο έκανε για πολύ καιρό και η Έλλη Τρίγκου με τον Αργύρη Πανταζάρα. Ειναι και οι δύο άνθρωποι χαμηλών τόνων που προτιμούν να ακούγονται για τη δουλειά τους και όχι για τα προσωπικά τους. Και το καταφέρνουν ως τώρα, αν και το ενδιαφέρον του κοινού είναι στραμμένο επάνω τους.

Όσο για την εξέλιξη αυτής της σχέσης, αναμένεται να φανεί με τον καιρό…