Αργυρόπουλος: «Φταίω, κατά 51%, για τον χωρισμό με την Μπακοδήμου»

21 Νοεμβρίου 2018 12:40

Για τη σχέση, τον γάμο αλλά και τον χωρισμό του με τη Μαρία Μπακοδήμου, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, μίλησε ο πρώην σύζυγος της παρουσιάστριας, Δημήτρης Αργυρόπουλος.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο κριτής του «My Style Rocks», τον καιρό που γνωρίστηκαν, εκείνη ήταν προϊστάμενή του και συγκεκριμένα διευθύντρια στο περιοδικό «Status», στο οποίο ο ίδιος αρθρογραφούσε.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρωινό» και στον Άρη Καβατζίκη ο Αργυρόπουλος τόνισε: «Τα χρόνια με τη Μαρία ήταν ιδιαίτερα γιατί ήμασταν στο ξεκίνημά μας και οι δύο. Ήταν διευθύντριά μου με έναν τρόπο, γιατί ήταν διευθύντρια στο ‘Status’ κι εγώ έγραφα τα κείμενα για το στυλ. Η Μαρία με κυνηγούσε για το dead line. Ερωτεύθηκα τη διευθύντρια, Περνάγαμε πολύ ωραία».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον γάμο τους, όπως και στο διαζύγιο, που ήρθε πολύ γρήγορα: «Η Μαρία μπήκε ξαφνικά στην τηλεόραση και όταν μπήκε στο καθημερινό… Η τηλεόραση σού ρουφάει όλη την ενέργεια».

Όταν ρωτήθηκε ποιος είχε την ευθύνη του χωρισμού, με ειλικρίνεια είπε: «Εγώ φταίω. Θα πάρω το 51% του φταιξίματος. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ».

Ο κριτής του δεύτερου κύκλου του σόου του ΣΚΑΪ «My Style Rocks», αποκάλυψε ακόμη ότι έχασε τον πατέρα του, όταν ήταν δέκα ετών, σε εργατικό δυστύχημα και πως τον ενοχλεί που έχει γκρίζα μαλλιά, τα οποία έχει αποκτήσει από τα 25 του.

Όσο για το καλό γούστο στο ντύσιμο, το έχει κληρονομήσει από τη μητέρα του, η οποία είναι κομμώτρια κι έχει πάρει υποτροφία στο Παρίσι.