Αρναούτογλου-Αντωνίου, full in love (φωτογραφίες)

17 Δεκεμβρίου 2018 10:26

Eίναι ερωτευμένος, στα σύννεφα πετάει… Μία όμορφη χρονιά φαίνεται πως ήταν για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το 2018, καθώς τόσο τα προσωπικά του όσο και η επαγγελματική του ζωή βρίσκονται σε μια υπέροχη φάση.
Ο παρουσιαστής του Ant1 κατάφερε για ακόμη μια χρονιά να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ιθυνόντων του τηλεοπτικού σταθμού του Αμαρουσίου. Συνεχίζει να παρουσιάζει το «The 2night show«, μια εκπομπή που ήθελε χρόνια να κάνει στην τηλεόραση. Και του πέτυχε το πείραμα.

Aπό την άλλη πλευρά, ο 5χρονος γιος του, Αναστάσιος είναι ότι πολυτιμότερο έχει στην ζωή το.  Παρά τον χωρισμό του με την μητέρα του μικρού, Κατερίνα Κόκλα, φροντίζει να περνά όσο τον δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί του. Τα χρόνια κυλάνε σαν νερό, ο Αναστάσιος είναι πλέον 5 χρόνων και απολαμβάνει τα παιχνίδια με τον πατέρα του. Mια χαρά.

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό ο οικοδεσπότης της βραδινής εκπομπής του Ant1, φαίνεται πως είναι και πάλι ερωτευμένος. Η συνεργάτιδά του, Νάνσυ Αντωνίου του έχει αλλάξει την ζωή, με τον Γρηγόρη, σχολιάζουν στο σάιτ της Τατιάνας Στεφανίδου, να δείχνει πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Η σχέση τους μετρά αρκετούς μήνες, όμως τόσο ο ένας όσο και ο άλλος αποφεύγουν να μιλούν για την προσωπική τους ζωή, θέλοντας έτσι να κρατήσουν χαμηλούς τους τόνους.

ΤΙP

To zευγάρι εντοπίστηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται οι Αντώνης Ρέμος-Δέσποινα Βανδή. Ναι, το Σαββατόβραδο.