«Έκλεισε» ο «Άρνι» – σε ποιο κανάλι θα τον βλέπουμε & πού θα πάει την καλή του για διακοπές

Δημοσιεύθηκε: 02/06/2019 13:30
"Έκλεισε" ο "Άρνι" - σε ποιο κανάλι θα τον βλέπουμε & πού θα πάει την καλή του για διακοπές

Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να είναι εκτός TV, όπως και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς και πολλοί ακόμα τηλε-αστέρες και να μην προβλέπεται τίποτα σίγουρο -μέχρι στιγμής τουλάχιστον-, όμως, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν έχει κανένα λόγο να πανικοβάλλεται.

Μια χαρά τα πήγε η εκπομπή του και θα συνεχιστεί κανονικά. Όπως καλά καταλάβατε, στον ΑΝΤ1 θα τον δούμε και τη νέα σεζόν, κάτι που ανακοινώθηκε και απ’ τον τηλεοπτικό σταθμό του Αμαρουσίου.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

«Ο ΑΝΤ1 ανανεώνει τη συνεργασία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για 2 + 1 χρόνια. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανήκει στο δυναμικό του σταθμού από το 2013 έχοντας ολοκληρώσει με εξαιρετική επιτυχία πολλά σημαντικά τηλεοπτικά projects.

Η ανανέωση του συμβολαίου του επιβεβαιώνει την απόλυτη εμπιστοσύνη του σταθμού απέναντί του και θέτει τις βάσεις για τη συνέχιση μιας απόλυτα επιτυχημένης συνεργασίας».

ΤΙP

Όπως είναι ευκόλως εννοούμενο, έχει κάθε λόγο τώρα ο παρουσιαστής να κάνει τις διακοπές του με την αγαπημένη του Νάνσυ Αντωνίου -επίσης εργάζεται στον ΑΝΤ1-… χαλαροξεκούραστα. Πρώτος γύρος προβλέπεται -εκτός απροόπτου- στη  Χαλκιδική. Mια χερσόνησος που λατρεύει και συνηθίζει να απολαμβάνει τα καλοκαίρια.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT