Ασυναρτησίες, βρισιές και απειλές από τον Sin Boy κατά γνωστών τραγουδιστών και κατά του Κ. Μητσοτάκη

Δημοσιεύθηκε: 7 Σεπτεμβρίου 2019 06:29
Ασυναρτησίες, βρισιές και απειλές από τον Sin Boy κατά γνωστών τραγουδιστών και κατά του Κ.  Μητσοτάκη

Παρότι κατάφερε να κάνει μεγάλη επιτυχία και είδε το όνομά του να φιγουράρει στα hot trends της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, ο Sin Boy εντελώς ξαφνικά προχώρησε σε αδικαιολόγητη επίθεση κατά πάντων, ανάμεσά τους Έλληνες συνάδελφοί του αλλά και stars διεθνούς φήμης.
Απίστευτες βωμολοχίες γράφτηκαν και κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον ράπερ να μοιάζει να βρίσκεται σε παραλήρημα, υποστηρίζοντας πως είχαν σκοπό ακόμα και να τον δολοφονήσουν.
Με 76 αναρτήσεις στο Instagram μέσα σε μια νύχτα λοιπόν στράφηκε εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη, της Φουρέιρα και των ιλουμινάτι και άλλαξε το όνομα του λογαριασμού του στο Instagram σε Lil jesus. Η αλήθεια είναι πως ο λόγος του δεν είχε καμία συνοχή, ωστόσο από τα δεκάδες stories που ανέβηκαν στο Instagram ήταν σαφές πως στόχευε συγκεκριμένα άτομα.

«Όλους τους καλλιτέχνες με το δικό μου ταλέντο στο τέλος τους σκοτώνουν. Γι’ αυτό θα το αλλάξω σε Lil Jesus για να δώσω ελπίδα ότι υπάρχει καλλιτέχνης στην μουσική βιομηχανία που τα κατάφερε χωρίς να χρειαστεί να στερηθεί τη ζωή του», έγραψε ανακοινώνοντας παράλληλα ότι ακυρώνει όλες του τις live εμφανίσεις του Σεπτεμβρίου.
Ξεκάθαρο ήταν, σαφώς, πως ίδιος δεν βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Μάλιστα οι ακόλουθοι του αναρωτιούνται τι συμβαίνει και έχει αυτό το ξέσπασμα και αν ουσιαστικά προμοτάρει κάποια καινούργια του δουλειά ή για κάποιο άλλο λόγο έχει δημιουργήσει όλο αυτό το θόρυβο…
Διαβάστε τις αναρτήσεις του: