«Έλα στη θέση» της Αθηνάς Οικονομάκου: Τα απίστευτα χρήματα που παίρνει για τη συμμετοχή της στη σειρά

Δημοσιεύθηκε: 19 Μαρτίου 2019 13:35

«Το χρήμα πάει στο χρήμα», λέει ο θυμόσοφος λαός και την εξαίρεση δεν αποτελεί η Αθηνά Οικονομάκου. Μια απλή ηθοποιός είναι, θα πείτε κάποιοι. Όχι όμως. Είναι μια δημοφιλέστατη ηθοποιός -τη θέλει ο κόσμος- που έχει και δική της επιχείρηση κοσμημάτων και αξεσουάρ, ενώ έχει παντρευτεί και έναν λίαν εύπορο επιχειρηματία. Τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Αν μάλιστα σάς αποκαλύψουμε -και αυτό ακριβώς θα κάνουμε στη συνέχεια- το κασέ της, θα καταλάβετε ακριβώς τι εννοούμε.

Στο διά ταύτα. Η Αθηνά απείχε ένα φεγγάρι από τα γυρίσματα του σίριαλ  «Έλα στη θέση μου», καθώς το Νο 1 για εκείνη ήταν το μωρό της. Ο κανακάρης της. Λογικό το βρίσκουμε, φαίνεται, όμως, ότι η τηλεθέαση έπεσε. Έτσι, οι παραγωγοί της ζήτησαν να επιστρέψει. Αποτέλεσμα: πέρασαν όλα τα βέτο της, ό,τι τούς ζήτησε.

Τι έλεγε η ίδια

Ας πάμε, ωστόσο, σε αυτά που έλεγε πριν το comeback της στο σίριαλ του Alpha. «Έχω διαβάσει ότι στα επτά πρώτα χρόνια της ζωής ενός ανθρώπου χτίζεται ο χαρακτήρας του και η προσωπικότητά του. Οι γονείς μας, η μάνα μας και ο πατέρας μας, είναι τα πρότυπά μας για όλη τη μετέπειτα ζωή μας. Το μωρό μου τώρα είναι επτά μηνών. Σε συζήτηση με τους ιθύνοντες του καναλιού, τους εξέθεσα τις απόψεις μου και τους ζήτησα πεντάωρα γυρίσματα μέσα στην εβδομάδα, γιατί έχω ένα πολύ μικρό παιδί που θέλει την παρουσία μου και την προστασία μου. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου».

Tι παίρνουν οι δευτεραγωνιστές και τι εκείνη

Οι ηθοποιοί δεν ζουν απ’ το θέατρο, είναι γνωστό αυτό. Όταν, όμως, στα 90s – στα χαρωπά 90s – ονόματα πρωτοκλασάτα αμείβονταν με 8.000 και 9.000 ευρώ το επεισόδιο, μια χαρά «στέκεται» η Αθηνούλα. Δεδομένης της κρίσης βεβαίως-βεβαίως. Σύμφωνα με πληροφορίες του youweeekly.gr, λαμβ΄σνει 25.000 ευρώ το μήνα για τα γυρίσματα και εξτρά πριν, ανάλογα με τον αριθμό επεισοδίων την εβδομάδα, αλλά και για πόσες σεζόν θα πάει τελικά η σειρά. Τι άλλο να ζητήσει.

TIP

Αθηνά, βάλε χάντρα θαλασσιά. Τέτοια ποσά -δεδομένου και του ότι αποκομίζει πολλά και απ’ όσες εταιρείες προμοτάρει στα social media και απ’ τη δική της, γυναικεία επιχείρηση- δεν παίζουν ούτε στα πιο τρελά όνειρα κανενός. Έτσι είναι όμως: «Αν έχεις τύχη, διάβαινε» -για να κλείσουμε, όπως ξεκινήσαμε. Με τον θυμόσοφο λαό. Αθηνά, ακούς; Χάντρα θαλασσιά. Επειγόντως.