Αυτή είναι η αλήθεια για τον Τόλη και την επίσκεψή του σε κλινική της Γλυφάδας

Δημοσιεύθηκε: 11 Δεκεμβρίου 2020 09:00
Αυτή είναι η αλήθεια για τον Τόλη και την επίσκεψή του σε κλινική της Γλυφάδας

Άνθρωπος από το πολύ στενό περιβάλλον του Τόλη μας μετέφερε την οργισμένη διάψευση του τραγουδιστή αναφορικά με το δήθεν θρίλερ για την υγεία του ξεκαθαρίζοντας πως ναι μεν πήγε σε κλινική της Γλυφάδας αλλά για να κάνει μια προγραμματισμένη ακτινογραφία θώρακος και όχι εσπευσμένα.

Όσον αφορά το αναπηρικό καροτσάκι, πράγματι του ζήτησαν από την κλινική να καθίσει για να τον μεταφέρουν σε όροφο, πράγμα σύνηθες όχι μόνο για τον Τόλη αλλά και για πολλούς ασθενείς προχωρημένης ηλικίας.

Θρίλερ με την υγεία του πάντως δεν υπάρχει όπως παρουσιάστηκε στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Star press» με τον ίδιο, όπως μάθαμε, να γελά με το δημοσίευμα.

Ο Βοσκόπουλος βρίσκεται στο σπίτι του με την οικογένειά του και είναι μια χαρά. Μάλιστα, το φως της δημοσιότητας είδαν πρόσφατα και φωτογραφίες από τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου τους.

Με εξαίρεση κάποια μικρά προβλήματα που έχει κυρίως λόγο ηλικίας αφού ο Τόλης έκλεισε αισίως τον περασμένο Ιούλιο τα 80 του χρόνια, πάει πολύ καλά και βρίσκεται πάντα υπό την παρακολούθηση των γιατρών του.

Αυτή είναι η αλήθεια και καμία άλλη…