Ντελίριο στο Internet για την ομοιότητα της Bella Hadid με την Carla Bruni – δες και κρίνε

Αυτές τις μέρες, ο κόσμος της μόδας, της ιντερνετικής μόδας για την ακρίβεια, βρίσκεται σε ντελίριο. Ο λόγος, το κούρεμα της Bella Hadid. «Σιγά τα ωά», θα πείτε κάποιες. ΟΚ, «πρόταξε κάτι άλλο. So… what?» Εγώ μαζί σας, δεν διαφωνώ. Άλλοι, όμως, έψαξαν, έψαξαν και κάτι τούς θύμιζε. Κάτι πολύ οικείο. Τι; Την Carla Bruni στα νιάτα της.

Οι συγκρίσεις των φωτογραφιών με τη μία δίπλα στην άλλη δείχνουν αναπόφευκτες ομοιότητες. Αναπόφευκτες γιατί η Bella ποζάρει σαν την -ανεπανήληπτη- Carla. ΓΙα εμάς, σταματούν εκεί, όμως, οι ομοιότητες. Αν πάλι θέλετε να μιλήσουμε για διαφορές, έχουμε και λέμε:

  • Η Carla έχει περισσότερες γωνίες
  • Σαφώς πιο στρογγυλά μάτια
  • Όχι τόσο έντονες καπέτες στα χείλη .

TIP

Αν έχεις έναν εξπέρ μακιγιέρ στο πλευρό σου και εσύ μπορείς να μοιάζεις πολύ με κάποια που έχεις μια άλφα, σε πρώτο χρόνο, ομοιότητα. Αυτήν της Bella με την Carla. Mέχρι εκεί όμως. Φίλτατοι, γιατί το… τραβάτε τόσο; Άνοιξη έρχεται, υπέροχες κολεξιόν προ των πυλών. Εκεί σταθήκατε; Τέλος πάντων, μπορεί να είμαστε αυστηροί. Δείτε και κρίνετε ιδίοις όμμασι. Και μην επηρεαστείτε από τις πανομοιότυπες πόζες των μοντέλων, εκεί είναι η «παγίδα».

Φιλάκια

Ντονατέλλα Αδάμου